Freni boşalan otobüs apartmana girdi

Güncelleme Tarihi:

Freni boşalan otobüs apartmana girdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2011 11:06

SİVAS’ta motorunun ısınması için çalışır halde bırakılan özel halk otobüsü freni boşalınca, hareket ederek, bir apartmanın giriş katında oturan 55 yaşındaki Abdullah Lafçı’ya ait evin duvarına çarptı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, çarpma sonucu evin bir duvarı yıkıldı. Gürültüye uyanan ev sahipleri oturma odalarına otobüsün girdiğini görünce şoke oldu.

Yüceyurt Mahallesi 6’ncı Sokak’ta park halindeki özel halk otobüsünün şoförü 27 yaşındaki Fatih Deniz aracı ısınması için çalıştırıp aynı sokakta bulunan evine girdi. Bir süre sonra, çalışır durumda bırakılan halk otobüsünün frenleri boşaldı. Hareket eden araç, 50 metre ilerideki 3 katlı Toylar Apartmanı’nın birinci katında Abdullah Lafçı’nın ailesiyle birlikte oturduğu evin duvarına çarparak durabildi. Çarpma sonucu evin duvarının bir kısmı yıkılırken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Gürültüye uyanan 6 kişilik Lafçı ailesi, oturma odalarına bir otobüsün girdiğini görünce şoke oldu.

Abdullah Lafçı yaşadıklarına inanamadıklarını belirterek, "Ben şehirlerarası otobüs firmasında şöför olarak çalışıyorum. Bu nedenle sabah erken saatte evime geldim. Oturma odasındaki kanepeye dinlenmek için uzandım. Burada uyumuşum. Daha sonra büyük bir gürültü duyarak uyandım. Baktığımda otobüs evin duvarını yıkmıştı. Çıkan ses nedeniyle ilk önce patlama oldu sandım. Ancak otobüsün oturma odamızın duvarını yıkıp içeri girdiğini görünce çok şaşırdım" dedi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!