TOKİ Çubuk’ta 484 konut yapıyor

Güncelleme Tarihi:

TOKİ Çubuk’ta 484 konut yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2011 00:00

ÇUBUK’ta TOKİ konutlarının temel atma töreni yapıldı.

Temel atma törenine Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Belediye Başkanı Lokman Özden, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Memiş, İlçe Jandarma Komutanı Murat Tiryaki ve yüklenici firma yetkilileri katıldı.
Başkan Özden, ilçenin çok hızlı bir şekilde gelişmeye başladığını anlattı. 2011 yılının inşaat sektörü açısından atılım yılı olacağını ifade eden Başkan Özden, üniversitenin özellikle yatırımları tetikleyeceğini kaydetti. Ülkenin her yerinde olduğu gibi Çubuk’ta da hızlı bir gelişme kaydedildiğini söyleyen Özden, “Ülkemizde yaşanan gelişmeler ülkemiz için mutluluk verici bir şeydir. Eğitimden sağlığa, sağlıktan alt ve üst yapıya kadar Çubuk’ta bir devrim yaşanıyor. İlçemiz Ankara’nın parlayan bir yıldız şehri haline gelmiştir” dedi.
Kaymakam Dallı da, ilçede ilk defa TOKİ tarafından toplu konut yapımına başlandığını hatırlatarak şunları söyledi:
“TOKİ tarafından Aşağı Çavundur Mahallemize bağlı bölgede Tahtayazı yolunda başlatılan proje yapılaşma ve şehirleşme anlamında olduğu kadar sosyal anlamda da çok önemli bir projedir. 120 bin metrekarelik alanda 30 blok ve 484 konuttan oluşan proje kapsamında gelir seviyesi düşük insanlarımızın ev sahibi olması sağlanmış olacaktır. İçerisinde cami, ticaret merkezi, 24 derslik ilköğretim okulu ve bir sosyal tesis de bulunacak.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!