Sopayla saldıran taksiciye biber gazı

Güncelleme Tarihi:

Sopayla saldıran taksiciye biber gazı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2011 08:39

Beyoğlu’nda iki kadın ile bir taksici arasında yaşanan kavga çevredekiler tarafından ilgiyle izlendi. DHA kameralarına saniye saniye yansıyan kavgada, tekmeyle taksinin dikiz aynasını kıran kadın, kendisine sopayla saldıran taksiciyi biber gazıyla etkisiz hale getirdi.

Olay, Tarlabaşı Bulvarı’nda dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, iki kadın bir taksiden inerlerken arkadan gelen ve sağa yanaşmaya çalışan taksi şoförü korna çaldı. Bu sırada dikkati dağılan kadınlardan biri yere düştü. Daha sonra, "Neden kornaya basıp duruyorsun?" diyerek taksinin şoförüne tepki gösterdi. Bunun üzerine kadınlar ile taksici arasında başlayan tartışma küfürleşmeye döndü. Çevrede toplananlar iki tarafın arasına girerek kavgayı önlemeye çalıştı. Taksici aracına binmeye ikna olurken, kadınlardan biri, tekmelediği taksinin dikiz aynasını kırdı. Bunun üzerine sinirlenen taksi şoförü araçta bulunan sopayla kadınların üzerine yürüdü. Kadınlardan biri kendisini korumak için çantasında taşıdığı biber gazını taksi şoförüne sıktı. Sopayla kadına vuran taksici, kadının ani bir hareketiyle yere düştü. Kadın, biber gazını taksicinin yüzüne sıkarak etkisiz hale getirdi.

Çevredekilerin bir türlü ayırmayı başaramadığı taraflar, polisin gelmesiyle birbirlerinden şikayetçi oldu. Bunun üzerine taksici ve kadınlar, Beyoğlu Polis Merkezi’ne götürüldü.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!