"Avantajımızı kullanacağız"

Güncelleme Tarihi:

Avantajımızı kullanacağız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2011 19:41

Basketbol Bayanlar Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında yarın Rusya'nın Spartak Moskova takımını ağırlayacak Fenerbahçe, kendinden emin.

Fenerbahçe Menajeri Didem Akın, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, “Dörtlü Final” öncesi son basamak olan çeyrek finalde, ilk kez ev sahibi takım avantajını ellerinde bulundurduklarına dikkat çekerken, takıma yapılan yatırımın karşılığını vermek istediklerini söyledi.

Rus ekibi karşısında turu geçeceklerine inandıklarını aktaran Didem Akın, “Son 4 yıla kadar çeyrek finale kadar geliyor ama Dörtlü Final'e kalamıyorduk. Bunun en önemli sebebi, bu serilerde ev sahibi avantajının hep rakiplerde olmasıydı. İlk kez bu sene, namağlup lider olup Dörtlü Final öncesi ev sahibi takım avantajını elde ettik. Bu avantajı en iyi şekilde kullanıp, Dörtlü Final'e kalmayı hedefliyoruz” dedi.

Rakipleri Spartak Moskova'yı iyi tanıdıklarını dile getirerek, son 5 senede resmi ve özel karşılaşmalarda yaklaşık 15 kez maç yaptıklarını anlatan Akın, şunları söyledi:

“Tüm olumsuzluklara ve şansızlıklara rağmen, başkanımız ve yönetim kurulumumuz bize olan inançlarını hiç yitirmediler. Tam aksine sıkıntılı zamanlarımızda bize daha da fazla destek oldular. Şimdi artık biz de bu yatırımın, bu ilgi ve alakanın karşılığını vermek istiyoruz. Bu bizim boynumuzun borcudur. Bu seriyi, büyük taraftarımızla beraber geçeceğimize inanıyoruz. Bütün takım olarak buna inandık ve bunu başaracağımızı da biliyoruz. Zor bir tur olacak ama biz de iyi motive olduk. Bütün sezon bu maçı bekledik. Bu takımı kurarken hedefimiz, Dörtlü Final'e girmekti. Şimdi hedefimizin arefesindeyiz diyebiliriz. Eksik ve sakat oyuncumuz yok. Tüm camia olarak bu maça kilitlendik.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!