4 Türk kardeş birbirini vurdu

Güncelleme Tarihi:

4 Türk kardeş birbirini vurdu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2011 00:00

Fransa’nın başkenti Paris’in yakın banliyölerinden Asnieres Sur Seine’de para yüzünden kavga eden dört Türk kardeş silahlı sopalı kavgaya tutuştu. Kavgada bir kardeş iki kardeşini öldürdü, biri de yaralı olarak kurtuldu.

Haberin Devamı

HÜRRİYET’in görgü tanığı komşulardan ve emniyet yetkililerinden edindiği bilgilere göre, Diyarbakırlı 4 kardeş, Paris’te kendi barlarında borç yüzünden kavgaya tutuştu. Ardından kavga büyük kardeş Serkan Aras’ın evinin önünde devam etti. Serkan Aras kendisini çivili sopayla, kardeşi ise bıçakla savunmaya çalıştı. Ancak birisi başına balta darbesi alıp, ardından da boynundan gelen kurşunla yere serildi. Ardından diğer kardeş kalbine saplanan kurşunla olay yerinde can verdi. Olay yerine gelen baba Erdoğan Aras, “Nasıl kıydınız kardeşlerinize” diye ağladı.
2’si öldü, 2’si kaçtı
Polis ve cankurtaran ekipleri başından yaralanan kardeşi kurtarmaya çalışsa da sonuç alınamadı. İki kardeş yaşamını yitirirken, 2’si ise kaçtı. Kaçan kardeşlerden biri yaralı olarak ele geçirilirken, Fransız polisi ifadesini almak üzere tüm aileyi gözaltına aldı. Aileyi tanıyan civardaki Türkiyeli göçmenler kardeşlerin adlarının Nedim, Cihan, Alan ve Serkan olduğunu kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!