Konser öncesinde barınak ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Konser öncesinde barınak ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2011 00:00

Ankara’lı rock grubu Kara Kedi ve Rollback, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) yararına IF Performance’ta sekiz rock grubuyla birlikte düzenleyecekleri konser öncesi Mühye’deki Çankaya Belediyesi Evcil Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti.

Ünlü DJ Hicri Bozdağ’ın önderliğinde HAYTAP Ankara Temsilcisi Pelin Sayılgan ve federasyon üyeleri, kamuoyunda hayvan hakları konusuna dikkat çekmek için barınakta bulunan hayvanları ziyaret edip, Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Buğra Gökçe’den bilgi aldı. Barınaktaki hayvanlara tek tek ilgi gösteren hayvanseverler tüm Ankaralıları barınağa davet ederken insanların hayvanlara karşı kayıtsız kalmamaları gerektiğini söylediler.

Çankaya Belediyesi’nin ‘Sevgiline Bir Can Armağan Et’ kampanyasıyla başlattığı ve sahipsiz hayvanların sıcak bir yuvaya kavuşmalarının amaçlandığı projeden duydukları memnuniyeti dile getiren HAYTAP Ankara Temsilcisi Pelin Sayılgan, “İnsanların hayvanlara kötü davranmakla alacakları cezanın, kapalı yerde sigara içince alacakları cezayla aynı yasaya göre işlem yapıldığı bir ülkede hayvan dostu bir belediyenin böyle duyarlı bir davranış göstermesi bizi çok mutlu etti” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!