Okul yerine mezara gitti

Güncelleme Tarihi:

Okul yerine mezara gitti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2011 00:00

Beypazarı İlçesi’nde Gazipaşa İlköğretim Okulu 8 A sınıfının 553 numaralı öğrencisi 14 yaşındaki Alperen Karaoğlu, babasının işyerinden iki arkadaşı ile birlikte gittiği avda kaza ile vurularak öldü. Alperen yaşamını yitirmeseydi, dün ders başı yapacaktı. Okul idaresi, psikolojilerinin bozulmaması için Alperen’in ölümünü arkadaşlarına bildirmedi.

Beypazarı’nda oturan ve Eskişehir’in Mihallıccık İlçesi Koyunağlı köyü yakınlarındaki Adularya Maden Ocağı’nda çalışan Mehmet Karaoğlu, sabah kendisiyle gelmek isteyen oğlu Alperen’i de yanına alıp işe gitti. İş çıkışında yanına iki arkadaşını alan Mehmet Karaoğlu, akşam saatlerinde bölgede ava çıktı. Ancak talihsiz Alperen, babasının iş arkadaşı olan Mustafa Özkan’ın fişek doldurduğu sırada tüfeğinden çıkan saçmaya hedef oldu.

Yetişemedi

Tüfeğe yakın mesafede bulunan Alperen Karaoğlu’nun karnına saplanan saçmalar, ağır yaralanmasına neden oldu. Olay sonrası baba Mehmet Karaoğlu, kanlar içinde kalan oğlunu Alperen’i kucaklayıp, otomobille 65 kilometre mesafedeki Beypazarı Devlet Hastanesi’ne getirdi. Ancak talihsiz Alperen’in yolda can verdiği anlaşıldı.

Feryatlar

Beypazarı’nın Beytepe Mahallesi’nde oturan üç çocuk annesi 32 yaşındaki Songül Karaoğlu, oğlunun ölüm haberini alınca yakınları ile birlikte hastaneye koştu. Hastanede sinir krizi geçiren anne Karaoğlu, “Evladımı görmeden buradan gitmem, bana evladımı gösterin, onu kucaklamak istiyorum” diyerek feryat etti. Mehmet Karaoğlu da oğlunun kanı bulaştığı elbisesiyle bir köşede göz yaşı döktü.

Arkadaşa son veda

14 yaşındaki Alperen Karaoğlu yaşamını yitirmeseydi dün ders başı yapacaktı. Okul idaresi ise psikolojilerinin bozulmaması için Alperen’in ölümünü öğrenci arkadaşlarına bir süre bildirmedi.
Ancak Alperen’in ölümünü öğrenen arkadaşları, sınıfta göz yaşı döktüler. Arkadaşları, masasını çiçeklerle süslerken, talihsiz öğrenci, Beypazarı’nda gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!