MEDYADAN : Magazin haberleri

Güncelleme Tarihi:

MEDYADAN : Magazin haberleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2003 18:05

Dudaklarına silikon taktıracakmış da... – Kadın güzel değilse aldatılmayı hakkeder – Bir “ünlü çapkın” hayatını yazarsa, kitabın adı ne olur? – Seviyeli bir birliktelik için yemek sırası – Hülya Avşar ile kocası şu sıralar neyle iştigal ediyormuş? – Irak halkına karşı toplu imha silahı – BİLMECE : Demet Şener’in son çılgınlığı neymiş?

Haberin Devamı

Posta, 5 Eylül

Manken Aysu Baçeoğlu Geçenlerde dudaklarıma silikon taktırmak istedim. Doktor ‘Dudakların çok güzel, asla estetik yaptırma, yazık olur’ dedi. Ben de hayranım olan bu doktoru dinleyip vazgeçtim” demiş.

Doktor anlayamamış, kızcağız belki de ameliyatla ağzını kapattıracaktı.


*

HANGİ KADIN ALDATILIR?

Şok, 1 Eylül

Sahi bir de böyle bir “kafa yapısı” vardır. “Gül gibi kadın aldatılır mı?”

Yani, kadın güzel değilse, gönül rahatlığıyla aldatabilirsiniz, buna hakkınız var... Ama güzelse, aldatmak olmaz.

Yavuz Demir, Fransız eşi Anna’yı Bodrum’da aldatınca, mahallenin namusundan sorumlu Şok gazetesi “Gül gibi kadın aldatılır mı?” diye isyan ediyor. Ve diyor ki “....Demir’i görenler ‘Anna gibi güzel bir kadın aldatılır mı? Demek ki huylu huyundan vazgeçmiyor’ demekten kendilerini alamadılar.”


*

OTOBİYOGRAFİ

Şok, 1 Eylül

“Ünlü çapkın” Erdal Acar “hayatını kitap haline getirmeye” karar vermiş.

Erdal Acar’ın hayatını anlatan kitabın adı ne olacakmış?

Haberin Devamı

Lağım çukuru


*

KAYIT İÇİN NEREYE BAŞVURACAĞIZ ACABA?

Yarın, 3 Eylül

Manken Gizem Özdilli, “erkeklerle ilişkisine bir çeki düzen vermek için” kendine 10 altın kural koymuş : Birlikte olacağı erkek işte bekar olacak, pleyboy olmayacak, kariyer sahibi olacak, temiz olacak... vs (Maddî bir şart getirmemiş, yahut da bize söylemiyor.)

Bu arada söyledikleri muhteşem:

Artık eskisi gibi, ilişkilerine ‘balıklama dalmayacağını’ söyleyen manken “Benimle birlikte olmak isteyen bir sürü erkek var, şimdi onlarla teker teker görüşüp yemeğe çıkıyorum. Bu sefer çok seçiciyim” demiş.

Otomobil almadan önce “deneme sürüşü” yapılır da, “düzeyli bir aşk” yaşamadan önce niye deneme şeyi yapılmasın ki, deneme yemeği?


*

HADİ BAKALIM, HA GAYRET

Gözcü, 3 Eylül

Zehra’ya kardeş getirmek için gece mesailerine başladık!” Haberin başlığı böyle.

Hülya Avşar’ın kocası Kaya Çilingiroğlu demiş ki, “İkinci bir çocuk istiyoruz, şu an öyle bir çalışmamız var.”


*

IRAK HALKI BUNU HAK ETMEDİ

Gazeteler, 5 Eylül

Türk Devleti, Irak’a asker göndermeden önce moral taarruzu planlıyormuş, öncü kuvvet olarak İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar ve Sibel Can konser verecekmiş.

Toplu imha silahı kullanmak Cenevre Konvansiyonu’na aykırı değil miydi?


*

BİLMECE: DEMET ŞENER DELİRMİŞ OLMALI!

Yarın-Uğurböceği, 5 Eylül

Demet Şener’den sevgiliye büyük jest” diye bir haber yapmış Yarın’ın ilavesi Uğurböceği.

Diyor ki haberin girişi, “Podyumlara fırtına gibi geri dönen Demet Şener, iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi İbrahim Kutluay için öyle bir ‘çılgınlık’ yaptı ki...

Bilin bakalım, Demet Şener’in sevgilisi için yaptığı “büyük çılgınlık” ve “büyük jest” neymiş?

Cevap bu yazının sonunda...


*

BU NE PERHİZ

Şok, 6 Eylül

Allah’tan Şok gibi, Gözcü gibi Türk örf ve adetlerine, Türk aile yapısına felan sahip çıkan gazeteler var da, namusumuz evden gitmiyor.

Daha önce, Vajina Monologları diye bir piyes sahneye koyan Almula Merter, sevdi demek ki gördüğü muameleyi, bu sefer de Dövme diye bir oyun hazırlıyormuş. Bir ensest ilişkiyi konu alan bu oyunda, Arzu Yanardağ babasıyla yatan bir kızı canlandıracakmış.

Vatandaşlar “Dayaklık bunlar” diye tepki vermişler ve bu tepkiyi bir tek Şok gazetesi duymuş, biz duymadık. Şok Ahlaksızlar” diye sürmanşetten haber yapıyor. Bir de yorum getiriyor bu hadiseye:

ŞOK-YORUM : Ailenizin gazetesi Şok, toplumda infial yaratacak, halkımızın geleneklerine, ahlak kurallarına ters düşecek her olayın karşısına duracaktır. ‘Dövme’ gibi utanmazlığın diz boyu olduğu sözde tiyatro oyunlarının oynatılmasına şiddetle karşı çıkacak, ahlaksızlığa izin vermeyecektir.”

Şok’un 4.sayfasındaki yorum-tehdit böyle diyor.

Aynı gazetenin 5.sayfasıda bir ekonomi haberi var. Çukurova’da buğday fiyatları düşmüş, stok yapanlar zarar etmiş.

Bu haberin başlığı da şöyle: Buğday, stokçunun elinde patladı...

Yesinler sizin ahlakınızı ve terbiyenizi!


*

TAM ZAMANINDA İLİŞKİYE GİRMİŞ, YOKSA...

Yarın, 6 Eylül

Manken Deniz Pulaş 8 aylık hamileymiş. Habere göre diyor ki:

Artık biyolojik saatim gelmişti. Bu çocuğu bir şekilde yapmalıydım. (Yani yaşım ilerlemişti, mutlaka anne olmak istiyordum, demek istiyor.) Önceleri yakın bir arkadaşımdan çocuk sahibi olmayı düşündüm. Ama tam bu sırada eşim Sarp Akkartal ile ilişkiye girdim. (Bereket versin!) Doğrusu bu kadar doğru bir adamı yakalamışken, hemen hamile kaldım.”

Deniz Pulaş, mankenlerin en aklı başında olanlarındandır.


*

TAHMİN EDİLEN UMULAN ŞEY

Hürriyet, 7 Eylül

Kanat Akkaya’nın kadınlar şubesi Ebru Çapa, İstanbul’daki Rock’n Coke festivalini Hürriyet adına izlemiş. Haberinin giriş cümlesi şöyle:

Rock’n Coke festivali, tahmin edildiğinin aksine, umulandan iyi başladı!”


*

KARIŞMA ALLAH’IN İŞİNE ...

Sabah, 7 Eylül

Bir hap çıkmış, kadınlar 3 ayda bir adet görecekmiş. Böyle tıbbî ve önemli bir konuda Sabah gidip kimden görüş almış? Doktorlardan ve ... manken Asuman Krause, oyuncu Arzu Yanardağ, yazar Buket Uzuner, manken İlgi Gövsa ve oyuncu (Eskiden sosyete güzeliydi) Billur Kalkavan’dan.

Kalkavan diyor ki: “Bir kadın olarak düzenimi değiştirecek bir ilacı kesinlikle kullanmam. Allah’ın işine karışmam.”

Adet kanamaları Allah’ın işi de, doldurulan dudaklar, törpülenen burun, kaldırılan popo, silikonlanan meme, emdirilen kalça, gerdirilen gerdan Allah’ın işi değil mi, anlamadım.


*

KATILIMCI ERKEKLER

Posta, 7 Eylül

Manken Tuğba Özay 24 Temmuz’da bir fitness video çıkardı, diyor Raşit Altun’un haberi. (Fitness video dedikleri, zayıflama kasedi. İngilizce söyleyince, bizim sonradan görmelere bir misli fiyata gömebilirsiniz.)

Haberin Devamı

Adı “Tuğba Özay ile fitness” imiş. 20 bin satan kasedi alanların % 90’ı erkekmiş.

Haberin başlığı diyor ki, “Erkekler seyrediyor!”

Bence seyretmekle yetinmiyorlardır. 


 * * *


YUKARIDAKİ SORUNUN CEVABI yine aynı haberden:

Demet Şener kendisinin ve büyük aşkı basketbolcü İbrahim’in adının baş harflerini temsil eden (!) “Dİ” şeklinde bir dövme yaptırdı, sağ ayak bileğine.” Bulamadık be şöyle fedakâr bir sevgili!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!