Özcan’ın horozunu Facebook’tan kaptı

Güncelleme Tarihi:

Özcan’ın horozunu Facebook’tan kaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2011 00:00

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi Bilal Toprak, dün Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan’ın Facebook sayfasına üye olan 2011’inci kişi oldu.

Özcan, Bilkent’teki YÖK binasının bahçesinde beslediği ve erken öttüğü için vatandaşların Başbakan Tayyip Erdoğan’a şikâyet ettiği Çin horozunu, düzenlenecek törenle Toprak’a hediye edecek. Özcan’ın horozunu hediye edeceğini duyduğu günden bu yana 2011’inci üye olmayı denk getirmeye çalıştığını belirten Toprak, şunları söyledi:
“Sayın Özcan’a zaten sempatim vardı. Facebook’ta sayfa açtığını duyunca üye olmak istemiştim ama horoz hediye edeceğini duyunca ayrıca bir uğraş verdim. Bu sabah (dün) denk geldi. Çok mutluyum. Apartmanda oturuyorum ama horoz için evimde özel bir yer yaptıracağım. Başkandan hatıra, benim için özel bir yeri var. Başkanla tanışmak da beni ayrıca heyecanlandırıyor. YÖK yetkilileri aradı. Ardından da başkanla kısaca mesajlaştık. En kısa sürede YÖK’e gidip horozumu alacağım. Akıllardaki YÖK profilinin dışında başkanın böyle sürprizler yapması çok güzel. Fil dişi kulede oturup, ‘Ben YÖK Başkanıyım’ demiyor. Halkla, öğrencilerle içiçe.”

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan’ın Facebook sayfasını takip etmek için üye olan 2011’inci kişiye hediye edeceğini açıkladığı horozunun talihlisi üniversite öğrencisi Bilal Toprak oldu. Özcan’ın horozu erken ötüyor diye şikâyet konusu olmuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!