YÖK'ten Başkent Üniversitesi açıklaması

Güncelleme Tarihi:

YÖKten Başkent Üniversitesi açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2011 14:44

Yükseköğretim Kurulu'ndan (YÖK) yapılan açıklamada, “Başkent Üniversitesi ile ilgili Başkanlığımıza ulaşmış herhangi bir yazı, bilgi ve belge bulunmamaktadır” denildi.

Haberin Devamı

Yükseköğretim Kurulu'ndan (YÖK) yapılan  açıklamada, “Başkent Üniversitesi ile ilgili başkanlığımıza ulaşmış herhangi bir  yazı bilgi ve belge bulunmamaktadır” denildi.

YÖK Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada,  bugün bir gazetede “Başkente 'el koy' Talebi” başlıklı bir haber yayımlandığı  hatırlatılarak, şunlar kaydedildi:

“Söz konusu haberde Yükseköğretim Kurulu ile ilgili gerçeği yansıtmayan  bazı ifadeler yer almaktadır. Başkent Üniversitesi ile ilgili Başkanlığımıza  ulaşmış herhangi bir yazı, bilgi ve belge bulunmamaktadır. Konunun önümüzdeki  Genel Kurul'a taşınacağı da doğru değildir. Aynı şekilde ilgili mevzuat  kapsamında Başkent Üniversitesi'nin hamisi Hacettepe Üniversitesi değil, Gazi  Üniversitesi'dir. Bunun yanında Yükseköğretim Kurulu, vakıflar tarafından kurulan  üniversitelerin gelişmesini desteklemektedir.”
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!