Koç derin sularda

Uzun yıllardır fotoğrafçılıkla ilgilenen Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Afrika’da çektiği vahşi doğa fotoğraflarını “Karşılaşmalar” adlı ilk sergisiyle sanatseverlerin beğenisine sunmuştu.

Ünlü işadamı şimdi de sualtı fotoğraflarından oluşacak bir serginin hazırlığı içinde. Sergi için Malezya, Endonezya, Kızıldeniz ve Maldivler’de dalış yapıp fotoğraf çeken Koç, önümüzdeki iki yıl içinde de dünyanın en büyük mercan kayalıkları olarak bilinen Avustralya’daki Great Barrier Reef’te ve Galapagos Adaları’nda dalmayı planlıyor.

Sahnelere mi hazırlanıyor

Eda Taşpınar ve Deniz Berdan, Doritos için hazırladıkları cips soslarını “Aşk Acıdır&Aşk Tatlıdır” partisiyle tanıttı. Nişantaşı’ndaki Cento Per Cento’da düzenlenen partide konuklara cips servisi yapan ikili, sosları kadar kıyafet seçimleriyle de dikkat çekti. Berdan’ın kendi tasarımı olan 3D kıyafeti giydiği gecede, Taşpınar iddialı bir mini elbiseyle boy gösterdi. Taşpınar’ın bu transparan kıyafetinin bir benzerini daha önce de Bülent Ersoy sahnede giymişti.

Boğaz’a Sabancı imzası

Sabancı Holding’de çalışmak yerine iş hayatında kendi yolunu çizen Demet Sabancı Çetindoğan, inşaat sektörüne de el attı. Demsa Group çatısı altında Harvey Nichols, Brandroom, Mothercare, Salvatore Ferragamo, Guess, Ferre ve D&G gibi dev markaların Türkiye temsilciliğini yürüten, kurduğu ZTV kanalıyla öğrencilerin eğitimine destek olan, Onkim adlı kordon kanı bankacılığıyla da birçok hastalığın tedavisi için çalışmalar yapan Çetindoğan, son olarak eşi Cengiz Çetindoğan’la birlikte “Kandilli Konakları” adını taşıyan inşaat projesini hayata geçirdi. Kandilli Konakları, Boğaz manzaralı 15 konaktan oluşuyor.

Çocuklar için sahnede

Candan Erçetin, Türk Kalp Vakfı’nın Doğa Koleji ile hayata geçirdiği “Çocuklar İçin Çıktık Yola” kampanyasına destek sağlamak amacıyla konser verecek. Sanatçı, yarın akşam İstanbul Kongre Merkezi’nde sahneye çıkacak.
Yazarın Tüm Yazıları