Büyüklere öğretemedik çocuklar bilinçlensin

Güncelleme Tarihi:

Büyüklere öğretemedik çocuklar bilinçlensin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2011 00:00

Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hayvan Hakları Federasyonu HAYTAP arasında “Okullarda Hayvan Sevgisi ve Hayvan Hakları” hakkında eğitim protokolü imzalandı.

Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşen imza törenine, AKP Ankara Milletvekili Burhan Kayatürk, Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Saydan’ın yanı sıra çok sayıda HAYTAP yetkilisi ve üyesi katıldı. Hayvan kostümü giyen minik öğrencilerin gösterisiyle başlayan törende konuşan Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Saydan, imzalanacak proje ile öğrencilere hayvan sevgisini aşılayacaklarını ve Çankaya’da başlayan bu projenin tüm Türkiye’ye yayılmasını istediğini dile getirdi.

Küçükleri kaçırıyoruz

Törende konuşan AKP Ankara Milletvekili Burhan Kayatürk ise “Dışarda gördüğümüz hayvanlardan çocuklarımızı kaçırıyoruz. Aslında bilerek ya da bilmeyerek onları hayvanlardan uzaklaştırıyoruz. Çok önemli bir proje ile çocuklarımıza hayvan sevgisini kazandıracağız” dedi.

Büyüklere hayvan sevgisini öğretmeyi başaramadığını dile getiren Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat, imzalanacak proje ile çocuklara hayvan sevgisini ve hayvan haklarını öğretmeyi planladıklarını dile getirdi. Proje ile öğrencilerin hayvan sevgisi ve hayvan hakları konusunda bilinçlendirilmesi amaçlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!