Jandarma sarı ineği de sahibini de bulamadı

Güncelleme Tarihi:

Jandarma sarı ineği de sahibini de bulamadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2011 18:21

Ordu'da kaza yapan sürücü, önüne çıkan ineğe çarpmamak için manevra yapınca aracıyla devrildiğini ileri sürdü. Jandarma ekipleri uzun süre aradığı, kazaya neden olduğu belirtilen sarı ineği ve sahibini bulamadı.

Haberin Devamı

Ulubey ilçesinden Ordu yönüne giden Ali Dilaver (42) yönetimindeki otomobil, Eskipazar köyü mevkisinde devrildi. Fındık bahçesine yuvarlanan araçtan kendi imkanları ile çıkan Dilaver, ambulansta ayakta tedavi edildi. Sürücünün, önüne sarı bir inek çıktığı için manevra yaptığını ve kazanın meydana geldiğini söylemesi üzerine, jandarma ekipleri çevrede sarı ineği ve sahibini aramaya başladı.

Kazayla ilgili görgü tanığı bulamayan ekipler, önce kazanın meydana geldiği yol üzerinde bulunan bir fındık fabrikasının güvenlik kamerası kayıtlarını incelemek istedi. Ancak kameranın kaza anında kayıtta olmadığı anlaşıldı.

Daha sonra çevredekiler tarafından, kazanın meydana geldiği anda yol kenarındaki bahçede inek otlatan bir kişinin olduğunun söylenmesi üzerine jandarma ekipleri yaptıkları incelemede söz konusu kişinin Baki Çiçek olduğunu tespit etti.

Haberin Devamı

Ekipler tarafından evinden alınarak kaza yerine getirilen Çiçek, kendisinin kaza olduğu sırada bahçede çalıştığını, ineğinin de yanında olduğunu dile getirdi.
“O sarı inek benim ineğim değil” diyen Çiçek, “Ben o anda bahçede arkadaşımla birlikte çalışıyordum. Otomobil hemen bizim yanımızdaki bahçeye uçtu. Hemen koştuk, baktık araçtan çıkmışlardı. Benim ineğim de o anda zaten korkup kaçtı. Kazaya neden olan ineğin benim olduğu tespit edilirse cezama razıyım” diye konuştu.Her iki tarafın ifadesini alan jandarma ekipleri, arama çabalarına rağmen ineğe de sahibine de ulaşamadı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!