Başkan takıma güven verdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan takıma güven verdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2011 12:04

Fenerbahçe’nin Antalya’daki kampına gelmeyerek herkesi özgür bırakan ve bu davranışıyla sorumlu kişilere her konuda güvendiğini ortaya koyan Başkan Aziz Yıldırım sadece Antalyaspor maçı için 1 gün önceden kafileye dahil oldu.

Maç için akşam saatlerinde takımın konakladığı otele gelen Aziz Yıldırım, önce Teknik Direktör Aykut Kocaman ,sonra da yemekte futbolcularla görüştü. Kamp ile ilgili teknik heyetten değerlendirmeler alan Başkan Yıldırım daha sonra ise kaptanlar Alex ve Emre ile konuştu.

Aykut Kocaman’ın her zaman destekcisi olan ve başarılı olacağına inanan Başkan Yıldırım’ın, “Sana ve ekibine güveniyoruz. Bu takımın kadrosu ligin en iyi kadrosu. Bunu böyle düşünün. Önce Antalya ardından Trabzonspor’u yendiniz mi işimiz kolaylaşır. Bunu yapabileceğinize inanıyorum" dediği öğrenildi.

Futbolcularla yaptığı görüşmede ise onlara güvendiklerini ve özgüvenlerini hiçbir zaman kaybetmemeleri gerektiğini hatırlatan Yıldırım, oyunculardan ikinci yarı gerçek performanslarını ortaya koymalarını, şampiyon olarak taraftarları mutlu etmelerini istedi.

Yıldırım’ın Alex’ten gelecekle ilgili kaygılarını unutmasını de istediği ve “Sen oyununu oyna, gerisine karışma. Seni mağdur etmeyiz. Sen bizim kaptanımızsın. En kısa sürede bu işi hallederiz, sözleşme kolay" dediği öğrenildi.

Alex ile 2-3 gün önce ise yöneticilerden Cihan Kamer, İlhan Ekşioğlu, Nihat Özbağ ve Murat Özaydınlı’nın kamp yapılan otelde bir görüşme yaptıkları ve kriz dönemini atlatmak için kaptanlarının kafasını rahatlattıkları belirtildi. Kendisiyle görüşülmesinden ve O’nunla ilgilenmesinden hoşnut kalan Alex’in ise, “Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum. Tekliflere açığım açıklamasını yapmamın nedeni buydu. Benimle ilgilenilmesi için seçtiğim bir yoldu. Zaten Brezilya basınında çıkan transfer haberlerinin de doğru olmadığını açıklamıştım. Merak etmeyin her şey yolunda" şeklinde konuştuğu ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!