Jaguarlı öÄŸrencinin babasından savunma

Güncelleme Tarihi:

Jaguarlı öğrencinin babasından savunma
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 08, 2011 16:30

Çankaya Köşkü'ndeki toplantıya 'Jaguarıyla' gittiği ortaya çıkan Bilkent Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Alper Yasin Altınel'in babası oğlunu savundu.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 'Çankaya Sofrası' etkinliği kapsamında devlet ve vakıf üniversitelerinin öğrenci konseyi başkanlarıyla perşembe günü bir araya geldi. Görüşmeye İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi'ni temsilen Alper Yasin Altınel katıldı. Altınel'in Köşk'e 'jaguar' marka otomobiliyle gitmesi ise tartışma konusu oldu. emirdag.gen.tr isimli bir site ise Altınel'in Emirdağlı olduğunu belirterek ana sayfasında Köşk'teki yemekle ilgili bir haber yayınladı. Haberin yorumlarında ise ilginç bir isim dikkat çekti. O isim, Op. Dr. Nihat Altınel'di, yani 'jaguarlı' öğrencinin babası... Baba Altınel, iki ayrı yorum yazarak oğlunu savunuyordu.

 

'BÄ°RÄ°KÄ°MLERÄ°MLE OÄžLUMA ARABA ALDIM'

 

Haberin Devamı

İşte baba Altınel'in oğlunu savunduğu o satırlar:

 

''Sevgili hemşerilerim, öncelikle oğlum için olumlu yorumlarda bulunduğumuz için teşekkürler...Ancak bazı konuları aydınlatma ihtiyacı duydum.

Öncelikle şunu söyleyeyim bildiğiniz gibi 30 yıllık doktorum, birikimlerimle oğluma bir araba aldım. Bu araba görsel ve yazlıl medyada abartıldığı gibi bir araç değil, Wolkswagen Passat'tan daha ucuz bir versiyon. Kaldı ki en pahalısı da olabilirdi, kime ne!

 

OĞLUMUN ÖZEL ŞOFÖRÜ YOK

Oğlum Köşk'e arabasıyla gitmemiştir ve özel şoförü hiç olmamıştır. Jaguarın sembol bir araba olmasını, medyada aleyhte kullanan okuldaki karşıt fikirli gençlerdir. Alper'in tüm Türkiye'deki öğrenci konseyi başkanları nezdindeki kredibilitesi bazılarını rahatsız etmektedir. Alper son derece ilkeli ve dolu bir çocuktur. O yemekte Cumhurbaşkanına öğrenci talepleriyle ilgili detaylı dosya sunan tek öğrencidir.Verdiği demeçlerde öğrencileri cesaretle savunan, ancak provakatörlere karşı sert tavır gösteren birisidir. Gazete ve görsel medyada verdiği demeçler çarpıtılmıştır. Bu yazıları gerçek sanan bazı sazanlar da balıklama dalarak mülkiyete olan düşmanlıklarını vesileyle kusmaktadırlar.Sevgili hemşerilerimin bunları gözönüne alarak evlatlarına sahip çıkacaklarını ümit ediyorum.''GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ''

 

Haberin Devamı

Ayrıca arabasıyla gitmediği halde Jaguarı magazinsel işleyen medyanın, 300 metrelik mesafeye taksi ücreti olan 5 TL'ı aralarında toplayan gençlerin fakirlik edebiyatını magazinleştirme sini gerçek habercilik anlayışıyla sunması da ibret vericidir.''

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!