Milas'ta hastane önünde cesedi bulunan kadının sevgilisi aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Milasta hastane önünde cesedi bulunan kadının sevgilisi aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2010 12:23

Muğla'nın Milas İlçesi'nde 75. Yıl Devlet Hastanesi önünde bulunan ve Emine Aygün'e (25) ait olduğu belirlenen cesetle ilgili sır perdesi aralanmaya başladı. Polis, olayla ilgili olarak Aygün'ün erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen ve olay günü ‘155 Polis İmdat’ ihbar hattını iki kez aradığı belirlenen M.K.'nın yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan, olayın ardından polise ifade vermeye gelen Aygün'ün 3 ev arkadaşı ‘suçu gizledikleri’ gerekçesiyle tutuklandı.

Haberin Devamı

Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesi önündeki otobüs durağı yakınında dün saat 07.00 sıralarında yerde bir kadın cesedi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, cesedin üzerinden kimliğini belirtir bir belge çıkmadı. Üzerinde kırmızı pantolan ve askılı tişört bulunan kadının kollarında çok sayıda şırınga izi dikkati çekti. Polisin ve savcının incelemesinin ardından bir araçtan atıldığı ve enjekte edilen uyuşturucudan yaşamını yitirdiği sanılan genç kadının cesedi önce 75'inci Yıl Devlet Hastanesi Morgu'na, ardından da kesin ölüm nedeninin saptanması için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

155 POLİS İMDAT İHBAR HATTINI ARAMIŞ
Polis, olayın meydana geldiği saatlerde ‘155 Polis İmdat’ hattını 2 kez arayan kişinin önce ‘Bayanı götürüyorlar’, daha sonra da ‘Bayanı götürdüler ne yapacaklarını bilmiyorum’ dediğini belirledi. İhbarda bulunan kişinin telefon numarasından 30 yaşındaki M.K. olduğu tespit edildi. Soruşturmayı bu yönde derinleştiren polis, işlediği bir suçtan dolayı yattığı cezaevinden bir gün önce çıktığı belirlenen M.K.'nın sık sık Tabakhane'deki bir bara gittiğini öğrendi. Barın kapalı olması üzerine polis, çalışanların kaldığı eve gitti. Evin kapısının kırık ve açık olduğunu gören polis, savcıyla birlikte evde arama yaptı. Evde bulunan kimlik ve fotoğraflardan, ölen kişinin barda çalışan 25 yaşındaki Emine Aygün olduğu ortaya çıktı. Polis, genç kızın elbiselerindeki ıslak sıvının evdeki bir yatakta da olduğunu farketti. Ayrıca yatakta Aygün'e saç tellerine de rastlandı.

Haberin Devamı

3 EV ARKADAŞI TUTUKLANDI
Polis delilleri büyük bir titizlikle toplarken, Aygün'ün ev arkadaşları 21 yaşındaki B.K., 17 yaşındaki G.Ç. ve 18 yaşındaki S.K. aynı gün saat 15.00 sıralarında, ifade vermek için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Sorgularında M.K.'nin cezaevinden yeni çıktığını, Aygün'ün erkek arkadaşı olduğunu, bütün gün birlikte vakit geçirdikleri gibi akşam da bardan birlikte ayrıldıklarını belirten 3 genç şöyle dedi:
“Geceyarısı eve gittiğimizde Aygün'ün hareketsiz şekilde yattığını farkettik. M.K., ‘Fazla alkol aldığı için bayıldı’ dedi. Ancak, daha sonra kendisini hastaneye götürmeye karar verdik. Aygün'ü otomobile bindirdiğimiz sırada M.K. kaçtı. Yoldayken öldüğünü anlayıp, saat 06.30 sıralarında Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesi önüne bırakıp, uzaklaştık.”

Haberin Devamı

3 kişi, sevk edildikleri adliyede ‘suçu ve suç delillerini bildirmeyip, suçluyu kayırdıkları’ gerekçesiyle tutuklandı.
M.K.'nin yakalanması için bölgede çalışmalarının sürdüren polis, Aygün'ün Samsun'un Yakakent İlçesi'ndeki ailesine de olayla ilgili bilgi verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!