Hastane önünde kadın cesedi bulundu

Güncelleme Tarihi:

Hastane önünde kadın cesedi bulundu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2010 12:05

MUĞLA'nın Milas İlçesi'ndeki 75'inci Yıl Devlet Hastanesi önündeki otobüs durağı yakınında, 20-25 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kadın cesedi bulundu.

Haberin Devamı

Kolundaki şırınga izlerinden aşırı dozda uyuşturucudan yaşamını yitirdiği sanılan genç kadının, kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belirlenecek.

Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesi önündeki otobüs durağı yakınında, bugün saat 07.00 sıralarında, yerde bir kadın cesedi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, cesedin üzerinden kimliğini belirtir bir belge çıkmadı.

Üzerinde kırmızı pantolan ve askılı pembe tişört bulunan, 20-25 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadının kollarında çok sayıda şırınga izi dikkati çekti. Polis, enjekte edilen uyuşturucu sonucu öldüğünü sanılan genç kadının, bulunduğu yere bir araçtan bırakıldığı ihtimali üzerinde durulduğunu bildirdi. Olay yerindeki gerekli incelemelerin ardından kadının cesedi, otopsi için 75'inci Yıl Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, ölen kadının kimliğinin tespitine çalışıldığını bildirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!