Ayağı kırılınca yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Ayağı kırılınca yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2010 20:24

Gaziantep'te, çeşitli bankalara ait ATM'lerden para çeken yaşlıları dolandırdığı ve hırsızlık iddialarıyla 15 ayrı dosyadan aranan 37 yaşındaki İzzettin G.'nin içinde bulunduğu otomobil trafik polislerince durduruldu.

Haberin Devamı

Otomobilden inerek polisten kaçan şüpheli, kaçmak isterken duvardan atlayıp ayağı kırılınca yakalandı, olay güvenlik kamerasınca kaydedildi.Çeşitli illerdeki bankamatik önlerinde yardım bahanesiyle yaşlı insanları kart değiştirme suretiyle dolandırıldığı ihbarını alan polis, 27 yaşındaki Aytaç K.'nın kullandığı 06 KA 2095 plakalı otomobili trafik ekipleri Başkarakol Kavşağı'nda durdurdu. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin olay yerine geldiği sırada otomobilden inen sürücü Aytaç K. ile İzzettin G., trafik polisini oyalayarak Kolejtepe Mahallesi istikametine kaçmaya başladı. Ekiplerin dur ihtarına uymayan İzzettin G., bir apartmanın bahçesine atlarken sol ayağını kırınca yakalandı.

Aytaç K. da kısa süren kovalamaca sonucu bir aparamanın girişinde ele geçirildi. Bu arada zanlılardan İzzettin G.’nin kovalamaca sırasında bir çöp bidonuna attığı ve polisin bulduğu ehliyetin de sahte olduğu ortaya çıktı.Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen zanlılardan İzzettin G.’nin 81 ilde arandığı ve yakalanmamak için sahte kimlikle gezdiği öğrenildi. Zanlının üzerinden çeşitli bankalara ait çok sayıda sahte bankamatik kartları da ele geçirildi. Zanlıların polisten kaçma ve yakalanma anı Mobesse tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!