Kürtçe türkü cinayeti

Güncelleme Tarihi:

Kürtçe türkü cinayeti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2010 00:48

Mersin’de oto galerisi sahibi, türkü barda istediği Kürtçe türküyü “Kürtçe bilmiyorum” diye cevaplayan şarkıcı Sarp Öztürk’ü öldürdü, gitarist ve garsonu yaraladıktan sonra kaçtı.

Haberin Devamı

KÜRTÇE ŞARKI SÖYLEMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ (WEB TV)

BİR ÇOK SANATÇININ ARKADAŞIYDI    

MERSİN’de oto galerici Metin Baydar, yeğeni Ş.P. ile birlikte önceki gece, Derviş Tümüklü’nün sahibi olduğu DT Jasmin Türkü Bar’a gitti. Baydar, bir ara sahnedeki türkücü Sarp Öztürk’ten (38) Kürtçe söylemesini istedi. Ancak, Öztürk, Kürtçe türkü bilmediğini dile getirerek bu isteği yerine getiremedi. Sinirlenen Baydar, yeğeniyle birlikte saat 01.00 sıralarında bardan ayrıldı. Yaklaşık bir saat aradan sonra geri gelen Metin Baydar tabancayla, evine gitme hazırlığındaki, evli ve 1 çocuk babası Sarp Öztürk, gitarist Göktay Okçu (38) ve garson Ramazan Koç’a (21) kurşun yağdırdıktan sonra kaçtı.

Gitarist bacağından yaralı

Bardan ağır yaralı çıkarılan Sarp Öztürk, gitarist ve garson hastanelere kaldırıldı. Karın boşluğu ile göğsüne 2 kurşun isabet eden Öztürk, yaşamını yitirdi. Olaya karıştığı iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı. Sağ bacağından yaralanan gitarist Göktay Okçu Mersin Devlet Hastanesi’ne, kalçasından yaralanan garson Ramazan Koç ise Toros Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu iyi olan garson Ramazan Koç, “Bir anda silahla içeri girerek etrafa kurşun yağdırdı. Kendimi yere atarak canımı zor kurtardım” dedi.

Kürtçe türkü cinayeti
Kürtçe türkü cinayeti


Facebook’ta 500 hayranı var

Sanatçının kendisine ait Facebook sayfasında 500 kişiden oluşan bir hayran grubu yer alıyor. Kişisel sayfasında Neşet Ertaş, Cem Karaca, Onur Akın, Latif Doğan, Haluk Levent, Kıvırcık Ali, Güler Duman gibi bir çok ünlü sanatçı ile de birlikte çektirdiği fotoğrafları bulunan Sarp Öztürk’ün, bir albüm çalışması içinde olduğu belirtildi.

Sevilen, sayılan biriydi

Haberin Devamı

Sağlık ekiplerinin yoğun mücadelesine rağmen kurtarılamayan Sarp Öztürk çevresinde son derece sevilen ve beğenilen bir sanatçıydı. Öztürk, Neşet Ertaş, Cem Karaca, Haluk Levent ve Onur Akın’la da tanışıyordu..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!