Kuzu: Polis beni kendi halime bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Kuzu: Polis beni kendi halime bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2010 14:10

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde öğrencilerin yumurtalı saldırısına maruz kalan AK Partili Burhan Kuzu açıklama yaptı.

Haberin Devamı

OLAY ANINDAN FOTOĞRAFLAR

ÖĞRENCİLER BURHAN KUZU'YA YUMURTA YAĞDIRDI / WEB TV

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kuzu, saldırıyla ilgili şunları söyledi:

İstanbul'daki haftasonu öğrencilerle polis arasında yaşananlarla dünkü saldırı arasında hiçbir bağ yok. Olaylara kendi çerçevesinde bakmak lazım. Siz Başbakan’ın toplantısına gireceğim diyorsunuz. Ne işin var o toplantıda? Ne yapacaksın da gireceksin? Zaten önümüzdeki günlerde başbakan toplantı yapacak. Varsa bir derdin anlatırsın. Polisin güç kullanmada taşkınlık olabilir. Şimdi o polis, dün de bıraktı beni kendi halime. Bu gençlere iyilik yapmıyoruz. Bu tutuma destek olanlar gençlere iyilik yapmıyorlar.

10 dakika atarsın, 15 dakika atarsın. Bitti dersin, konuşurum sonra. Konuşturmazsan konuşturmazsın. Türkiye mi kazandı şimdi? Ben üniversite yıllarında 68 kuşağında da, ondan sonraki kuşakta da, üniversitede çalıştım. Üniversiteye polis giremez diye. Polis o aramayı yapmazsa, bakın tablo ne oldu? Polis giremez derken 12 Eylül oldu. Bir tarafta birine dediğin zaman sağcılar, diğerine dediğin zaman solcular homurdanırdı. Ama o zaman 10 yıl üst üste en sevilen hoca seçildim ben.

Haberin Devamı

Bakın sonuç ne oldu? Benim o ders anlattığım sınıfa polis girmedi, ama jandarma girdi. 12 Eylül oldu.

 

Bahçeli'nin 68'li yıllar açıklaması

Herkes bugüne göre konuşur. 68’den çok zaman geçti aradan.

 

BAKAN ÇUBUKÇU: YÜZLERCE YUMURTA ATMAK SALDIRIDIR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!