Deloitte’un en hızlı büyüyen listesine 28 Türk şirketi girdi

Güncelleme Tarihi:

Deloitte’un en hızlı büyüyen listesine 28 Türk şirketi girdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2010 00:00

Her yıl Ortadoğu, Afrika ve Avrupa‘nın en hızlı büyüyen 500 şirketini belirleyen Deloitte Fast500 EMEA listesinde 28 Türk teknoloji firması yer aldı. İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleşen ödül törenine listede yer alan 28 Türk teknoloji şirketi katıldı. Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2010 Programı’nda ilk 3 sırada yer alan Promer, Digital Planet ve Sahibinden.com, Deloitte Teknoloji Fast500’de EMEA Programı’nda en hızlı büyüyen ilk 50 şirket arasında yer aldı.
Promer 12’inci oldu
Sağlık sektörü için yazılım, donanım ve altyapı çözümleri sunan Promer, yüzde 4.967 büyüme oranıyla 12’inci sıraya yerleşti. Müşteri ilişkileri yönetim sistemleri alanında faaliyet gösteren Digital Planet yüzde 4.515’lik büyüme oranıyla 16’ıncı sırada yer aldı. Seri ilanlar ve elektronik alışveriş sitesi Sahibinden.com ise, yüzde 2 bin 394 büyüme oranıyla 46’ıncı sırada kendine yer buldu. Deloitte Türkiye Teknoloji, Medya ve Telekomünikasyon Endüstri yöneticisi Oktay Aktolun, Türkiye’nin genç bir nüfusa sahip olduğuna dikkati çekerek,  özellikle teknoloji alanında güzel şeyler yapıldığını belirtti. Aktolun, “Türkiye’nin teknoloji alanında büyük bir potansiyeli olduğuna inanıyorum, bu  sonuçlar da bunun göstergesi” dedi.
Listedeki Türkler
Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı’nda yer alan Türk teknoloji firmaları şöyle: “Promer, Digital Planet, Sahibinden.com, Biotekno, MCD Telekom, Ericom, Bilginet, Cetech, Arvento, Vodasoft, EES, Gittigidiyor, Figen Yazılım, Fonet Bilgisayar, STM Savunma Teknolojileri, Smartsoft, Mobiliz, Airties, Mobisis, Ibtech, İnnova, BIS, Hitit Bilgisayar, Millenicom, Proline, Sestek, BNB ve Hitit.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!