Kamyonet polis otomobiline çarptı: 1 polis yaralı

Güncelleme Tarihi:

Kamyonet polis otomobiline çarptı: 1 polis yaralı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2010 11:59

BURSA- Orhangazi Karayolu'ndaki Gedelek Köyü yakınlarında trafik kontrolü yapan ekip otomobiline kamyonet çarptı. Kazada polis memuru 41 yaşındaki Ahmet Karal yaralandı.

Kaza, dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan Bursa'ya giden 29 yaşındaki Münür Dilek yönetimindeki 34 BK 8367 plakalı hafif ticari araç, Gedelek Köyü yakınlarında trafik denetimi yapan 16 A 5992 plakalı polis otomobiline çarptı. Çarpışmadan sonra kontrolden çıkan araç yaklaşık 40 metre sürüklendikten sonra mezarlık duvarına çarparak durabildi. Kaza sonrasında trafik ekip otosunun yanında denetim yapan Polis Memuru Ahmet Karal yaralandı.

Baş ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan trafik polisi Ahmet Karal çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı duyan polis memuru Karal’ın mesai arkadaşları ise kaza yerine ve hastaneye akın etti.
Kaza yapan aracın sürücüsü Münür Dilek gözaltına alındı. Dilek aracıyla giderken güneşin gözünü alması üzerine trafik denetimi yapan ekipleri göremediğini ve aracın kontrolünü kaybederek trafik otosuna çarptığını öne sürdü.

Trafik denetimi yapan ekiplerin yaklaşık 100 metrelik uzaklıkta önlem aldığı ve şerit daralttığı buna rağmen kazanın meydana geldiği belirlendi. Kaza yapan her iki araçta da büyük maddi hasar meydana gelirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!