O buluşmayı yazdı

Nurettin Hasman ve Eda Taşpınar, yedi yıllık ilişkilerini olaylı bir şekilde noktaladıktan sonra aynı mekanlarda bir araya gelmemeye özen gösteriyordu.

Haberin Devamı

Ancak ikili, bayram tatili için gittikleri Kıbrıs’ta aynı otelde konakladı. Adnan Taşpınar’ın araya girerek eski sevgilileri barıştırdığını geçtiğimiz gün yazmıştım. Hasman’la ilgili konuşmamaya özen gösteren Eda Taşpınar da Milliyet’in Cadde ekindeki köşesinde kaleme aldığı yazıyla haberimi doğruladı. İşte Taşpınar’ın yazısı:
Bu bayram Kıbrıs’taydım. Nurettin de öyle! Ben ailemle, o yakın arkadaşları ile Cratos Otel’in hakkını verdik. Gerçekten sürpriz oldu ikimize ama yapacak bir şey yok, oradaydık. Selamlaştık, bayramlaştık.
Ancak tabii ki aynı anda aynı yerlerde olmamaya özen gösterdik. Neticesinde ne o, ne de ben artık daha fazla üzüleceğimiz hikayelerin parçası olmak istiyoruz, çünkü yaşanan kısa delilik süreci dışında asla sevgi ve saygı eksikliği yaşamadık.

Neredeyse pişti olacaklardı

Haberin Devamı

Cem Hakko, bayramı Ronit Gülcan’la Phuket’te geçirdi. Eski eşi Bettina Machler ise tek başına Paris’te tatil yaptı. Hakko ve Machler tatilden aynı gün döndü, ancak uçakları havaalanına farklı saatlerde indiği için karşılaşmadılar...

İş dünyası Yeşilköy’de toplandı

İş dünyasının önde gelen birçok ismi bayram tatilini yurtdışında geçirdi. Tatilin son günü Yeşilköy’deki Atatürk Havaalanı, TÜSİAD toplantısına ev sahipliği yapıyor gibiydi...

Mesai başladı

Dünyanın en güçlü isimleri arasında yer alan Güler Sabancı, tatilden döner dönmez telefonla iş görüşmeleri yapmaya başladı.

Pars’la tatil

Ebru Şallı-Harun Tan çifti, yeni doğan çocukları Pars ve büyük oğulları Beren’le  yurtdışında tatil yaptı.

Babasız ilk tatil

Eşi Mehmet Günyeli ile kendisini aldattığı iddiasıyla evlerini ayıran Leyla Alaton, tatile çocuklarıyla çıktı. Çocuklar, ilk kez yanlarında babaları olmadan tatil yaptı.

Bavullar dolusu alışveriş

TÜSİAD’ın eski başkanlarından Halis Komili ve Tuncay Özilhan, eşleriyle birlikte çıktıkları tatilden bavullarla döndü. Belli ki tatilde bol bol alışveriş yapmışlardı...

Arabası da plakası da RR

Ailesiyle Dubai’ye giden Tatlıcı Holding’in patronu Şeyhmus Tatlıcı, geçtiğimiz gün yurda döndü. Tatlıcı, havaalanında RR plakalı Rolce Royce otomobiliyle dikkat çekti.

Bu gece açılıyor

Haberin Devamı

İstanbul’un gece hayatını Arap ezgileriyle renklendirecek olan Nomads’ın ilk şubesi, bu gece Ortaköy’deki eski Cyristal’in yerinde renkli bir davetle açılacak.

Yazarın Tüm Yazıları