Tatilin 7’nci gününde 134 kişi kaza kurbanı

Güncelleme Tarihi:

Tatilin 7’nci gününde 134 kişi kaza kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2010 00:00

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Kurban Bayramı tatilinin 7’nci gününde meydana gelen kazalarda 134 kişinin öldüğünü, 383 kişinin yaralandığına dikkat çekerek, bayram dönüşü için sürücülerin daha dikkatli olması konusunda uyardı.

Bayramın son günü olan dün, en büyük kaza haberi Bilecik’ten geldi. Bursa’daki düğünden Eskişehir’e dönen Selçuk Demir’in kullandığı otomobil, aynı yöne giden Erdoğan Alişan yönetimindeki cipe arkadan çarptı. Kazada, Selçuk Demir (34), Aslı Selçuk (17), Yüksel Başaran ve Hatice Demir hayatlarını kaybetti. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hayata döndürüldüğü belirtilen 1 yaşındaki Süheda Selçuk’un da aralarında bulunduğu yaralı 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Dönüş çilesi başladı

Tatilden erken dönenler TEM Otoyolu, D-100 ve E-130 karayolları geçişinde yoğunluğa neden oldu. Trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Yalova - Topçular ile Gebze - Eskihisar arasında normal günlerde 8 olan feribot sayısı 13’e çıkarıldı. Feribotlar 24 saat boyunca sefer yapacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!