‘Avam’ kayınvalidenin ağzı kulaklarında

Güncelleme Tarihi:

‘Avam’ kayınvalidenin ağzı kulaklarında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2010 00:00

İngiliz Kraliyet Sarayı’nın nişanlandıklarını açıkladığı Prens William ve Kate Middleton, müstakbel gelinin ‘avam aile’sinin de yüzünü güldürdü. Middleton’un annesi Carole, “Nişan haberini duyunca çok mutlu olduk. Uzun süredir birliktelerdi, bu haberi bekliyorduk. Kızımızla gurur duyuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

NİŞANLANDIĞI açıklanan Prens William ve Kate Middleton, İngiliz basınının manşetlerini işgal etti. Çiftin hayatı tüm detaylarıyla haber konusu olurken, ailelerin demeçlerine de yer verildi. Daily Mail gazetesi, özellikle Middleton’ın anne ve babasının mutluluğunu öne çıkardı. Kızlarının, geleceğin İngiltere Kraliçesi adayı olmasına sevinçle yaklaşan Michael ve Carole Middleton, Berkshire’daki mütevazı evlerinde gazetecilerle konuştu. Gülümsemesini saklamayan anne Middleton, “Nişan haberini duyunca çok mutlu olduk. Uzun süredir birliktelerdi, bu haberi bekliyorduk. William yakından tanıdığımız biri olduğu için çok mutluyuz. Kızımızla gurur duyuyoruz” dedi.
Düğün hazırlığı başladı
28 yaşındaki Kate Middleton, nişan haberinin ardından hiç vakit kaybetmeden düğün hazırlıklarına başladı. İngiliz basını, önceki gece başkent Londra’daki Westminster Manastırı’nı ziyaret eden müstakbel gelinin, düğünü burada yapmaya karar verdiğini yazdı. Tarihi kilisede, Kraliyet Ailesi son olarak Lady Diana’nın cenazesi için buluşmuştu. Nilanlısı Prens William ise ona eşlik edemedi çünkü, Kuzey Galler’deki RAF üssüne dönmesi gerekti. Düğünün Diana ve Prens Charles’in evlendiği St. Paul Katedrali’nde yapılacağına dair iddialar da var.
Diana gibi tarz yaratacak
Brides Magazine isimli evlilik dergisinin editörü Deborah Joseph, Middleton’un gelinliği için İngiliz bir tasarımcı seçmesi konusunda büyük baskı altında olacağını söyledi. Gelin adayının, Diana’nın tasarımcıları olan Bruce Oldfield veya Amanda Wakeley’i de seçebileceği konuşuluyor. Joseph, “Kate neyi seçerse seçsin, gelecek yüzyıldaki gelinlik modasını damgasını vuracak. Diana’nın gelinliği de milyonlarca geline ilham vermişti” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!