Yanarak öldüler

Güncelleme Tarihi:

Yanarak öldüler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2010 09:42

SİVAS'ta akşam saatlerinde meydana gelen iki ayrı kazada 4 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Sivas-Yozgat karayolunun 58’inci kilometresi Kavak Beldesi Gıcık mevkiinde saat 17.00 sıralarında meydana gelen kazada Yozgat’tan Sivas yönüne giden Ahmet Dikilitaş yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araç alev alarak yanmaya başladı. Yanan araçata bulunan Adil Güneş (73), yanındakinin ise eşi Şükran Güneş (50) yanarak feci şekilde can verirken, diğer araçta bulunan şöför Ahmet Dikilitaş ve yanında bulunan Sadet Dikilitaş sıkıştıkları araçta hayatlarını kaybetti. Aynı araçta bulunan Sadettin Seyrantepe ise yaralandı.

Kaza sonrası alev topuna dönen araçlar Yıldızeli Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yaralanan Sadettin Seyrantepe Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada otomobilde yanarak yaşamını yitiren iki kişi olay yerine gelen Sivas Sivil Savunma Müdürlüğü ekiplerince demir kesme makası ile araçtan çıkarıldı. Sıcak oldukları gözlenen cesetler üzerine su dökülerek soğutulduktan sonra Ahmet Dikilitaş ile Sadet Dikilitaş'ın cesetleriyle birlikte Yıldızeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Bu arada yandan araçta bulunan kurban etlerinin kazanın etkisi ile yola savrulduğu görüldü.

Haberin Devamı

3 YARALI     Â

Diğer kaza ise akşam saatlerinde Kümbet mahallesinde meydana geldi. Mustafa Doğan yönetimindeki otomobil aşırı hız nedeniyle karşı şeride geçerek Nihat Yüksel yönetimindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Aşırı hız nedeniyle meydana gelen kazada araçlar hurdaya dönerken sürücüler Mustafa Doğan, Nihat Yüksel ve aynı araçta bulunan amcasının oğlu Murat Yüksel ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslala Sivas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza sonrası olay yerinde bulunan boş bira şişeleri kazaya alkolün neden olabileceği ihtimalini doğurdu. Her iki kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DÖRT GÜNDE 71 KİŞİ ÖLDÜ

Dün saat 18.45'e kadar yurt genelinde meydana gelen 20 ayrı kazada 14 kişi hayatını kaybetti, 42 kişi yaralı olarak çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Böylece bayram tatilinin ilk gününden bu yana trafik kazalarında ölenlerin sayısı 71'e, yaralıların sayısı ise 300'e yükseldi.

Kurban Bayramı tatilinin günlere göre bilançosu şöyle:

Ölü Yaralı
13 Kasım Cumartesi : 19 - 75
14 Kasım Pazar : 17 - 102
15 Kasım Pazartesi : 17 - 79
16 Kasım Salı : 18 - 44 (Saat 18.45'e kadar)
--------------------------------
Toplam : 71 - 300

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!