TOKİ satış ofisleri bayram mesaisi yapacak

Güncelleme Tarihi:

TOKİ satış ofisleri bayram mesaisi yapacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2010 00:00

TOKİ, yedi gün sürecek bayram tatili boyunca ev almak amacıyla proje gezecek vatandaşlar için sayılarını 39’a yükselttiği satış ve tanıtım ofislerini, bayramın ikinci gününden itibaren açık tutacak.

Bugüne kadar ağırlıklı olarak bankalar aracılığıyla yürütülen satışlara hız kazandırmak ve ev sahibi olmak isteyenlerin doğru tercih yapmasını sağlamak amacıyla, kurulan satış ve tanıtım ofislerinin sayısı 15’den 39’a çıkarıldı. Bu ofisler, bulundukları bölgelerdeki bankalarla koordineli olarak çalışacak.
Ofisler açık tutulacak
Pazarlama ve satış konusunda uzman ekiplerin görev aldığı satış ofislerine başvuranlar, TOKİ projelerini görmek istediklerinde özel araçlarla proje alanında gezdirilecek. Özel sektör anlayışıyla faaliyet gösteren 39 satış ofisi, Kurban Bayramı’nın birinci günü hariç, açık tutulacak.
Proje tanıtımı
Ev sahibi olmak isteyen ailelerin tüm sorularına cevap verecek bilgi birikimine sahip uzman ekiplerin görev yaptığı satış ofislerinde, potansiyel müşterilere proje tanıtım CD’leri verilecek. Ayrıca, örnek daireler gezdirilecek. TOKİ’nin Ankara’da Gölbaşı-Örencik, Altındağ-Aktaş-Gültepe, Ayaş, Mamak, Polatlı ve Turkuaz ofisleri açık olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!