Tivibu ile bayram çok daha eğlenceli

Güncelleme Tarihi:

Tivibu ile bayram çok daha eğlenceli
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2010 11:41

Kurban Bayramı boyunca sevdikleriyle keyifli vakit geçirmek ve yoğun iş temposundan fırsat bulamadığı dizi ve sinema filmlerini izlemek isteyenler, Tivibu’nun zengin arşivinden diledikleri içeriğe kolayca ulaşabiliyor.

Haberin Devamı

Televizyon ve sinema keyfini, zaman ve mekândan bağımsız olarak doya doya yaşamak isteyen tüketiciler TTNET’in büyük ilgi gören web TV servisi Tivibu ile eğlenceyi bayram tatilinde de yanında taşıyor. Macera-gerilim, polisiye, romantik-komedi gibi yerli ve yabancı filmlerle; belgeseller; çizgi filmler; diziler ve müzik klipleriyle tatil süresince aile boyu eğlence Tivibu’da yaşanıyor.
 
Kısa sürede 450.000’in üzerinde abone tarafından tercih edilen Tivibu, Seç İzle ve Kirala İzle özellikleriyle geniş arşivinde bulunan gişe rekorları kıran filmlerden klasiklere yüzlerce filmi ve çeşitli içeriği, tüketicilerle zamandan bağımsız olarak buluşturuyor. Titanların Savaşı; Oyuncak Hikâyesi 3; Geleceğe Dönüş Üçlemesi; Red Riding Üçlemesi; Demir Maskeli Adam 2 gibi yabancı yapımların yanı sıra, Dersimiz Atatürk; Ejder Kapanı; Duvara Karşı gibi Türk yönetmenlerin unutulmaz eserleri de Tivibu’nun zengin arşivinde yer alıyor.
 
Bayram ziyaretinden dolayı sevdiği programları yayın akışında takip edemeyenler, Tekrar İzle özelliğiyle sonrasında diledikleri zaman izleyebiliyorlar. Yayın akışını durdurup sonra kalınan yerden devam edilmesini sağlayan Durdur İzle ve izlenmeye başladığı andan itibaren yayınları 15 dakikaya kadar geriye alabilen Geri Al İzle özellikleriyle de bayram tebrikleri kesintisiz yapılabiliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!