Milli Çapkın’ın güzellik kumpanyası il il geziyor

Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Milli Çapkın Süha Özgermi meğer güzellik yarışmaları düzenlemeye devam ediyormuş. Üstelik aynı yıl içinde aynı isimle farklı illerde.

Haberin Devamı

Düzenlediği güzellik yarışmalarının yanı sıra yanında hep güzel kadınlar olduğu için adı Milli Çapkın’a çıkan Süha Özgermi (87) ilerleyen yaşına rağmen güzellik yarışması organizasyonlarında hiç hız kesmiyor. Hatta öyle ki aynı yarışmayı ‘Onursal Başkan’ sıfatıyla aynı yıl içinde birkaç ilde düzenleyecek kadar seri çalışıyor...
Örneğin bugün Samsun Marin Otel’de biletlerinin 250 liradan satıldığı ‘Dünya Medeniyetler Kraliçesi Güzellik Yarışması 2010’ düzenlenecek.
Hadi afili olsun, yarışmanın uluslararası (!) adı da: Miss Civilization Of The World 2010...
Özgermi bu yarışma için aylar öncesinden belediyeyle irtibata geçti, çalışmalara başladı. Yerel basına da, Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı şehir olması nedeniyle Samsun’da bu yarışmayı düzenleyeceğini ve bunu geleneksel hale getireceğini anlattı. (Geçen yıl da aşağı yukarı aynı şehir övmelerini Gaziantep için de yaptığını internette küçük bir gezintiyle öğrendim.)
Samsun Büyükşehir Belediyesiyle görüşüldü.
Samsun’un tanıtımına etkisi olacağı söylenip ekibin 30 bin lira civarındaki yol ve konaklama masrafları da belediyeden istendi. Ancak Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin uyanık bir çalışanının dikkati sayesinde ortaya çıktı ki, Süha Özgermi bu yarışmayı aynı isimle bu yıl içinde farklı yerlerde üç kez daha düzenlemiş. İzmir Selçuk ve Balıkesir Manyas’ta da yapılacağı duyurulmasına rağmen iptal edilmiş.
Samsun Büyükşehir Belediyesi yarışmayı durdurmak istedi. Ancak iş işten geçmiş, temaslar sağlanmış, duyurular yapılmış, yerel basına bol bol malzeme verilmiş ve biletler satılmıştı...

Haberin Devamı

İSVEÇ GÜZELİ LİTVANYALI

‘Dünya Medeniyetler Kraliçesi Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi Samsunlu Nuray Aksay temsil ederken İsveç’i neden Litvanyalı bir güzelin temsil ettiğiyse bilinmeyenler arasında...
Öğrendiğim kadarıyla Atakum ve Tekeköy Belediyeleri ve Samsun’un tanıtımı olacağına inanan bazı şirketler bu değerli (!) organizasyon için Özgermi’ye destek vermiş.
2010’un bugün kaçıncı medeniyetler kraliçesi seçilecek artık onu ben bilemem aynı yarışmayı her yıl defalarca düzenleyecek medeni cesaretinden dolayı Süha Özgermi’yi de kutlamadan edemem...

Haberin Devamı

Madonna da artık Seda Sayan kıvamında

Dünya starı da olsan yaşın artık 52 olmuşsa ve gözün hala 20’liklerdeyse başın dertte demektir. Erkek çocukların anneleri kız anneleri gibi değildir, oğulları pek kıymetlidir, kaynanalık yönleri gelişmiştir, Madonna filan dinlemez haddini bildiriverir.
Madonna bu kez sert kayaya çarptı.
Kendisinden neredeyse 20 yaş küçük Brezilyalı dansçısı Jesus Luz ile ayrıldıktan sonra 24 yaşındaki bir başka dansçı Brahim Zaibat ile birlikte olmaya başlayan Madonna’ya Zaibat’ın annesi Patricia’dan (44) onay çıkmadı.
“Oğlumun benden sekiz yaş büyük bir kadınla ilişki yaşamasını onaylamıyorum. Bu ilişkiyi tasvip etmiyorum. Onu evimde ağırlamam” dedi. Kendilerinin iyi bir Müslüman olduğuna vurgu yapıp oğluyla Madonna arasındaki din farkına da dikkat çeken Patricia’nın sözleri dünya basınında da ‘Madonna’ya anneden onay çıkmadı’ başlıklarıyla yer buldu.
Bu ‘aileden onay çıkmadı’, ‘aileden veto yedi’ ve ‘anne bu ilişkiye ateş püskürdü’ ifadeleri bizim magazinin vazgeçilmez konu başlıklarından biridir de bahsedilen kişi Madonna olunca insanın içi bir cız ediyor...
Ehh nereden nereye...
Kim derdi ki Madonna da bir gün Seda Sayan kıvamına gelecek diye...

Yazarın Tüm Yazıları