Cimnastikte birinciler belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Cimnastikte birinciler belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2010 17:54

Denizli'de düzenlenen, Türkiye Cimnastik Federasyonu'nun 2010 yılı faaliyet raporunda yer alan Aerobik Cimnastik Kulüpler Türkiye Şampiyonası sona erdi. Dereceye giren kulüplere ve sporculara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Merkez Spor Salonu'nda yapılan Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda ülke genelinden 7 kulüp ve 74 sporcu derecelere girebilmek için yarıştı.

Türkiye Cimnastik Federasyonu, Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce ortaklaşa organize edilen şampiyonada, 10-12 Yaş Trio kategorisinde birinci ve ikinciliği Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kültür ve Spor Kulübü, üçüncülüğü ise Zuhal Fitness Cimnastik Spor Kulübü kazanırken, 13-14 Yaş Tek Bayanlarda, CBÜ Kültür ve Spor Kulübü birinci, Ankara Spor Kulübü ikinci ve üçüncü, 15-17 Yaş Tek Erkeklerde ise Zuhal Fitness Cimnastik Spor Kulübü birinci, Ankara Spor Kulübü ikinci ve üçüncü, 15-17 Yaş Tek Bayanlarda CBÜ Kültür ve Spor Kulübü birinci, Zuhal Fitness Cimnastik Spor Kulübü ikinci, Ankara Kartal Spor Kulübü üçüncü, 8-9 Yaş Trio da CBÜ Kültür ve Spor Kulübü birinci ve ikinci, Kare Spor Kulübü üçüncü olurken, Kulüplerarası Türkiye Şampiyonluğunu ise Ankara'dan Kare Spor Kulübü elde etti.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri Türkiye Cimnastik Federasyonu Genel Sekreteri Bekir Doğan, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Teknolojisi Okul Müdürü Emre Erol tarafından verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!