Aerobik cimnastikçiler Denizli'de

Güncelleme Tarihi:

Aerobik cimnastikçiler Denizlide
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2010 14:38

Türkiye Cimnastik Federasyonu'nun 2010 yılı faaliyet raporunda yer alan Aerobik Cimnastik Kulüpler Türkiye Şampiyonası Denizli'de başladı.

Merkez Spor Salonu'nda yapılan Türkiye Aerobik Cimnastik Küçük, Yıldız ve Büyükler Türkiye Şampiyonasına ülke genelinden 7 kulüp ve 74 sporcu katıldı. Türkiye Cimnastik Federasyonu, Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce ortaklaşa organize edilen şampiyona için düzenlenen açılış seremonisine, Türkiye Cimnastik Federasyonu Genel Sekreteri Bekir Doğan, Denizli Belediye Başkanı Yardımcısı Şamil Çınar, Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet İbanoğlu katıldı.

Açılış seremonisinde konuşan İbanoğlu, şampiyonanın Denizli'de yapılıyor olmasından mutluluk duyduğunu ifade ederek, sporculara başarılar diledi. Türkiye Cimnastik Federasyonu Genel Sekreteri Doğan da, cimnastiğin Türk sporunda çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Hava muhalefetinden dolayı federasyon başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz aramızda olamadı. Denizli'de yönetim kurulu toplantımızı yapmayı da planlamıştık ama bunu gerçekleştiremeyeceğiz. Denizli Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Müsabakalara katılan sporcularımıza da başarılar diliyoruz” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından 10-12 yaş trio, 13-14 yaş tek bayan ve 13-14 yaş tek erkek müsabakalarıyla şampiyona başladı.

Aerobik Cimnastik Kulüpler Türkiye Şampiyonası'nın, gün boyu devam edeceği ve ardından ödül töreni yapılacağı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!