‘Olmak ya da olmamak’ bütün mesele bu kitapta

Güncelleme Tarihi:

‘Olmak ya da olmamak’ bütün mesele bu kitapta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2010 00:00

Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (CİSED) Başkanı Dr. Cem Keçe’nin “İstersen Değişimi Başarabilirsin” ana temasının işlendiği “Olmak ya da Olmamak” adlı kitabı satışa sunuldu.

Kitaba ilişkin bilgi veren, CİSED Medya Koordinatörü psikolog Serap Yeşil insanın sınırlı ve sonlu bir varlık olduğu gerçeğinden kaçışının bir sonucu olabilen kendini aldatma ve yalan bir hayat yaşamanın, insanoğlunun yaşam serüveninde sıklıkla yüzleştiği ve acı çektiği bir durum olduğunu belirterek, şunları söyledi:

Farkındalık kitabı

“Cem Keçe’nin yazdığı ve cinsel kimlik karmaşasının, yalan bir hayat ve kendini aldatma olgusunun birçok yönden ele alındığı kitap; kendini tanımak ve anlamak isteyen okuyuculara hitap eden bir farkındalık kitabıdır. ‘İstersen Değişimi Başarabilirsin’ ana temasının işlendiği, Genç Oktay’ın Hikâyesi, Kafası Karışık Ayşe’nin Hikâyesi ve Bez Bebek Ahmet’in Hikâyesinden oluşan Olmak Ya Da Olmamak adlı olgu öyküleri, Keçe’nin terapiye aldığı üç olgu öyküsünün kesitlerinden oluşmaktadır. Okuyucu, bu kitapta ruhsal sıkıntıları ve değişim talepleri olan hastaların tedavi süreci boyunca rastlanılan özel sorunların nedenlerini anlamaya ve ortadan kaldırılmasına yönelik terapötik yöntemlerle ilgili doyurucu bilgiler bulacaktır.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!