Denizli'de bütün hazırlıklar tamam

Güncelleme Tarihi:

Denizlide bütün hazırlıklar tamam
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2010 20:03

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Aerobik Cimnastik Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası için bütün hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.

İbanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 6–7 Kasım günleri Denizli Merkez Spor Salonu'nda yapılacak şampiyona öncesi tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, Denizli'de ilk defa yapılacak Aerobik Cimnastik Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası'na Türkiye'nin dört bir yanından sporcuların geleceğini kaydetti.

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı ve Dünya Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Atilla Örsel ve Cimnastik Federasyonu yönetim kurulu üyelerinin de şampiyonaya konuk olacaklarını bildiren İbanoğlu, “Böyle bir organizasyona ilk defa ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. İlimizde her ay bir Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapmak üzerine çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sporun temeli olan cimnastik görsel olarak izleyicileri büyülüyor. Özellikle aerobik cimnastik müzik, spor ve sanatı aynı anda yansıtıyor. İlimizde hafta sonu zengin bir sportif hareketlilik yaşanacak. 6 Kasım Cumartesi günü başlayacak olan Türkiye Şampiyonası, 8–18 yaş ve 18 yaş kategorilerinde tekler, çiftler, triolar ve grup yarışmaları şeklinde yapılacak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!