11 dakikada 26 sayı

Güncelleme Tarihi:

11 dakikada 26 sayı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2010 00:00

Devre bitimine 01:42 saniye kala 1 sayıda olan Ömer Onan, 3. çeyrek sonunda 27 sayıya ulaştı. Antrenörü onu son çeyrekte bençte oturttu.

BEKO Basketbol Ligi’nin 3. haftasında Fenerbahçe Ülker, kendisi gibi ilk iki maçını kazanan Bornova Belediye’yi İzmir’de 29 sayı farkla 97-68 yenerken, 11 dakikada 26 sayı üreten Ömer Onar, karşılaşmaya damgasını vurdu. Zagreb’den moralli dönen sarı lacivertliler, İzmir Halkapınar Salonu’nda çok rahat bir galibiyet çıkarırken, sahada Ömer Onan şov vardı. . İlk yarının bitimine 01:42 kala sadece 1 sayıda milli basketbolcu, 3. çeyrek bittiğinde 27 sayıya ulaşmıştı. Hocası Spahija, yeterli görmüş olacak ki, son çeyrekte Ömer’i bençte bırakıp oyuna sürmedi bile.11:42 dakikada sunduğu resitalle salondakileri ve ekranları başında maçı izleyenleri büyüleyen Ömer Onar, maçın en skorer ismi olurken, Lavrinovic 17 sayı, Oğuz da 13 sayı ile ona destek verdi.

Naklen yayın krizi son anda çözüldü

Yayıncı kuruluş Spormax ile İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkilileri arasında maç öncesi sorun yaşandı. İzmir GSİM yetkilileri yayın yetki belgesinin gelmediğini, ayrıca yatırılması zorunlu olan meblağın da verilmediğini belirterek karşılaşmanın naklen yayınlanamayacağını açıkladı. Bornova Belediye Kulübü, yatırılması gereken 864 TL ile ilgili taahütname verince sorun çözüldü ve naklen yayın gerçekleşti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!