Dolaba hayat kadını kilitledi

Güncelleme Tarihi:

Dolaba hayat kadını kilitledi
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 27, 2010 10:23

Ünlü Hollywood yıldızı Charlie Sheen yeni bir skandala imza attı. Bir otel odasında gardıroba çıplak bir hayat kadınını zorla kilitledi. Bağırarak yardım isteyen kadın polis tarafından kurtarıldı.

Haberin Devamı

HOLLYWOOD'UN UNUTULMAZ SKANDALLARI

Dünyanın en iyi kazanan dizi oyuncusu unvanını elinde bulunduran Hollywood yıldızı Charlie Sheen, New York'ta Plaza Hotel'deki suitinde gece yarısı saat 02.00'de ortalığı birbirine kattı. Odadaki masa ve sandalyeleri duvara fırlattı. Otel görevlileri polisi çağırınca inanılmaz bir skandal ortaya çıktı. Gardıroba zorla kilitlenmiş bir hayat kadını bağırarak yardım istiyordu. Dolabın kapısı açıldığında kadının çıplak bir şekilde kilitlendiği görüldü. Ünlü oyuncu da çıplak ve sarhoştu.

Otel yetkilileri, Charlie Sheen'in otelde 5 bin dolarlık maddi zarara yol açtığını belirtti.

Olay sırasında Charlie Sheen'in olaylı bir süreç sonunda boÅŸandığı eski eÅŸi Denise  Richards ve iki kızının da aynı otelde kaldıkları öne sürüldü. Skandaldan bir kaç saat önce Sheen'in Richards ve onunla evliliÄŸinden dünyaya gelen kızlarıyla müze gezip alışveriÅŸ yaptı.Â

Haberin Devamı

SEKSÄ° SEVÄ°YORUM, PARAM DA VAR KÄ°ME NE

Charlie Sheen'in adı daha önce de hayat kadınlarıyla skandala karışmıştı.  1995 yılında Charlie Sheen'in Hollywood'un ünlü isimlerine kadın pazarlayan Heidi Fleiss adlı bir kadının başlıca müşterisi olduğu ortaya çıktı.

Fleiss'in işlettiği evi 27 kez ziyaret ettiği ve ona 53 bin dolar ödediği açığa çıkan Sheen, "Seksi seviyorum. Param da var. Kimse bana karışamaz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!