Yalvaç'ta trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Yalvaçta trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2010 18:01

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi yakınlarında kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 48 yaşındaki Ömer Alkış ile 19 yaşındaki Halil Çatal öldü, 6 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 17.00 sıralarında Yalvaç'a bağlı Yağcılar Köyü yakınlarında meydana geldi. Yalvaç'tan Isparta'ya doğru giden Ömer Alkış yönetimindeki kamyonet, karşı yönden gelen 24 yaşındaki Barlas Gevrek'in kullandığı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonucu kamyonet önce şarampole girdi, ardından yolun ortasına yan bir şekilde devrildi. Kazada kamyonet sürücüsü Ömer Alkış kamyonetin camından fırlayarak yaşamını yitirdi.

Kamyonetin altında kalan Halil Çatal ise yaklaşık 20 dakika boyunca kurtarıcının gelmesini bekledi. Çekicinin gelmesini beklemeyen çevredekiler, Yağcılar Köyü'nden bir traktör getirterek hidrolik sistem ve kalaslar ile kamyoneti kaldırmaya çalıştı. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kamyonetin altından çıkarılan Halil Çatal, hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Kazada, kamyonette bulunan Ali Alkış (24), Bekir Alkış (44) ile diğer otomobil sürücüsü Barlas Gevrek ve araçta bulunan Özge Berber (18), Şerife Berber ve Ayşe Gevrek yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Özge Berber Isparta Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, diğer yaralılar ise Yalvaç Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!