Cem Yılmaz imzalı iPad verecekler

Güncelleme Tarihi:

Cem Yılmaz imzalı iPad verecekler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2010 00:00

Müjde, sizin için çok özel fırsatlar bulup getiren kişisel bir asistanınız oldu. İsmi, yakala co. Bu çarşamba günü yayın hayatına başlayacak ‘www.yakala.co’ açılışı şerefine en çok eğlenen ile en çok yeğleneni bir araya getiriyor. Herkes bir süredir bunun ne olduğunu merak ediyor. İlk kez Hürriyet Pazar açıklıyor: En yeni ve en özel fırsat sitesi yakala.co çarşamba günü ilk 75 kişiye yüzde 40 indirimle Cem Yılmaz imzalı iPad verecek. iPad’in arkasında CY imzası, içinde de iPad’in Cem Yılmaz’a özel o bir dijital uygulaması olacak. Cem Yılmaz’ın yeni şovunun tanıtım videosunun yanı sıra ‘Yahşi Batı’ filminin senaryo hediyesi de cabası...

Fırsat sitesi www.yakala.co’nun iki kurucusu var, Mehmet Keteloğlu ve Yasemin Bilgel. Yasemin Bilgel yakala.co’nun fikir annesi. Amerika’da yaşıyor, halen Chiacago Üniversite’sinde siyaset doktorası yapıyor. Mehmet Keteloğlu ise 16 yıl yurtdışında yaşadıktan sonra 2008’de Türkiye’ye dönmüş, uzun yıllar teknoloji alanında çalışmış Amerika’daki son işlerinden birinin Motorola ve Google’ın ortaklaşa piyasaya çıkaracağı bir telefonla ilgili olduğunu anlatıyor: “Daha iPhone piyasada yoktu. Biz, kişiler arasındaki iletişimin bir telefon numarasıyla sınırlandırılmayacağı, sosyal networking odaklı bir platform üzerinde çalışıyorduk” diyor. Yapılan bu Ar-Ge daha sonra google android’in piyasaya çıkmasını sağlamış.
Keteloğlu, Türkiye’ye 4G teknolojisini getirmek için dönmüş. O yıllarda Amerika’da bu teknolojiye ilk yatırımlar yapılıyormuş. Fakat ne yazık ki evdeki hesap çarşıya pek uymamış. Çünkü 3G bile Türkiye’ye ancak 2009 sonunda gelmiş. 4G için çok erken olduğunu anlayınca Anadolu Grubu’nda İş Geliştirme Bölümü’nü kurup, başına geçmiş. Tuncay Özilhan ve Anadolu Grubu için “Ailem” diyor. Yakala.co için holdingden ayrılması gerektiğinde de en büyük destek de onlardan gelmiş. Hatta Tuncay Özilhan “Bunu denemeyeceksin de neyi deneyeceksin” demiş.
Yakala.co üzerinde ocak ayından beri çalışıyor Mehmet Keteloğlu. Firmayı ise ağustos sonunda kurmuşlar. İsmi, markayı farklılaştıran temel unsurlardan biri... Bakın gerisini nasıl anlatıyor: “Biz bu sitede kullanıcımıza fırsatlar sunuyoruz. Fırsat kelimesinin altını çiziyorum. Ve her fırsatın bir indirim olmayacağını vurgulamak istiyorum. Çünkü bazen insanın kendini iyi hissettireceği bir ürün de fırsat olabilir. Sürprizlerle dolu, esprili, sıcak ve samimi bir site yakala.co. Mizah dergisi gibi... Satın alıp almama kararını verirken bile iyi vakit geçireceksiniz. Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz piyasada bulamayacağınız şeyler olacak. Kişiselleştirmek anahtar kelimemiz. Satacağımız fırsat bazen limitli olacak, bazen 3 gün sitede kalacak. Çünkü alabildiğin kadar al da bir fırsattır.”

EN ÇOK EĞLENENLE EN ÇOK YEĞLENEN

Yakala.co’nun açılış günü 13 Ekim Çarşamba. İlk gün için en çok eğlenenle en çok yeğlenenini bir araya getiriyorlar. Bu ilk kampanyayla aynı zamanda marka kimliklerini de ortaya koyup ne olduklarını açıkça ifade ediyorlar: “Bizim markamızla özdeşleşen bir isimle son zamanların en çok istenen ürününü bir araya getirdik. Bu kurguyla merak uyandırmak istedik” diyorlar. Bir süredir internet üzerinden “Fırsat ne diyeceksin? Yakala.co senin için ‘En Çok Eğlenen’ ile ‘En Çok Yeğlenen’i bir araya getirdi! (Bildiğimiz kadarıyla daha önce böyle bir şey yapılmadı. Bir daha da zor olur!) başlığı ile duyurup, Facebook sayfalarında kullanıcılarına tahminler yaptırıyorlar.
‘En çok eğlenen’den kasıtları Cem Yılmaz, ‘en çok yeğlenen ise iPad’. Cem Yılmaz, yakala.co kullanıcılarına özel 75 adet iPad’i kişiselleştirecek. Arkasına imzasını atacak. İçine yeni şovundan tanıtım görüntüleri, son filmi ‘Yahşi Batı’dan hiç kimsenin görmediği fotoğrafları ve filmin senaryosunu da yükleyecek. Ve bu şahane iPad yüzde 40 indirimle satılacak. Yakala.co’nun Cem Yılmaz’la yaptığı anlaşma bir defaya mahsus değil. Yılmaz bundan böyle dijital bir platformdan hayranlarına ulaşmak, bir şeyleri ilk kez paylaşmak istediğinde hep yakala.co’yu kullanacak. Cem Yılmaz yakala.co’nun işbirliği yapacağı tek ünlü değil. İlerleyen günlerde başka sürpriz isimlerle ilgili de fırsat sunacaklar.

Yakala.co nasıl çalışır

Üye olduğunuz takdirde bizden her sabah günün fırsatını açıklayan bir mail alacaksınız. Mail almasanız bile internette gezinirken günün fırsatıyla karşılaşacaksınız. En kuvvetli stratejik partnerimiz www.hurriyet.com.tr. Çünkü yakala.co bir Hürriyet iştiraki. Bu ne demek? Yakala.co’nun sahibi olan Nartek Bilişim Pazarlama Hizmetleri Ticaret A.Ş’ye Hürriyet ortak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!