Odası da 10 numara

Güncelleme Tarihi:

Odası da 10 numara
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2010 00:00

5 yıldızlı otel konforundaki tesislerde her futbolcunun bir odası var. Ancak, oda numarası ile forma numarası aynı olan tek isim kaptan Arda Turan. Forma numarası 55 olan Sabri 8 numaralı odayı, 18 olan Ayhan ise 3 numaralı odayı kullanıyor.

LİGİN ikinci yarısını Türkiye’nin en modern statlarından biri olmaya aday Türk Telekom’da oynayacak olan G.Saray’ın Florya’daki kamp tesisleri 2 ay süren bir çalışmanın ardından yepyeni bir kimliğe büründü. Futbolcuların kamp dönemlerinde kalacakları odalar, adeta 5 yıldızlı otel konforunda...

Bekarlar için ideal

Yönetimin hiçbir masraftan kaçınmadan yenilediği tesislerde oyuncuların kaldıkları odalarde yer alan ilginç bir detay Hürriyet’in dikkatinden kaçmadı. Her futbolcunun bir odası var. Ancak içlerinden biri, diğerlerinden küçük bir farkla ayrılıyor. Evet, kaptan Arda Turan’ın odası...

G.Saray’ın 10 numaralı formayı giyen kaptanı Arda’nın Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki odasının numarası da 10. Bu ayrıcalık hiçbir futbolcuya tanınmamış. İşte size iki örnek... Takımın tecrübeli futbolcularından Sabri Sarıoğlu’nun forma numarası 55. Ancak kaldığı odanın numarası 8. Takımın emektarlarından Ayhan Akman 18 numaralı formayı giyiyor. Oda numarası ise 3.

G.Saray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve yönetimin “Futbolcular Florya’da daha fazla vakit geçirsin” düşüncesi ile hazırladığı tesislerde yok yok... Sarı kırmızılı takımda özellikle bekar futbolcular zamanlarının büyük kısmını burada geçiriyor.
22 odalı ve her futbolcunun ayrı odası var ve girişlerde G.Saraylı oyuncuların isimleri, içeride ise fotoğrafları asılı.

· Yemek masaları akordeon şeklinde
· 22 odada her futbolcunun isimleri yazılı
· Her odada son model LCD TV
· Oyuncuların ihtiyaçları için 2 hizmetli
· Her futbolcunun odasında fotoğrafı var
· Her futbolcunun isimleri oda girişinde yazılı
· Tüm odalarda jakuzi ve özel bir masöz odası
· Ayrı ayrı bilardo, langırt ve maç seyretme odaları
· İnternet odası yapıldı
· Okey oynamak için bir salon· Sinema odası
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!