Kamyon otomobili ezdi: 3 ölü, 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Kamyon otomobili ezdi: 3 ölü, 4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2010 10:17

KAHRAMANMARAŞ’ın Elbistan İlçesi’nde, bir kamyonun otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2’si ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Elbistan- Nurhak karayolu Elbistan Şeker Fabrikası önünde meydana geldi. Nurhak yönüne giden Mehmet Böke (35) yönetimindeki 46 HR 945 plakalı kum yüklü kamyon, tali yoldan çıkan Elbistan Şeker Fabrikası’nda vardiyadan dönen işçilerin bulunduğu Durdu Söyler (45) yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ile kamyon takla atarak yol kenarına savruldu. Can pazarının yaşandığı kazayı gören fabrika işçileri koşarak, otomobilde sıkışan arkadaşlarını kurtarmaya çalıştı. Olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri de otomobildeki kişileri kurtarmak için seferber oldu.

2'Sİ OLAY YERİNDE, 1'İ HASTANEDE ÖLDÜ

Kazada hurdaya dönen otomobilde bulunan Hacı Pıçak (48) ile Durdu Avcı (46) olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan otomobil sürücüsü Durdu Söyler, aynı araçta bulunan fabrika işçileri Rahmi Kılıç (45) ve Mustafa Dönmez (45) ile kamyon şoförü Mehmet Böke ve yanında bulunan Veli Böke (22) ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi’nekaldırılıd. Yaralılardan Durdu Söyler de yapılan müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Durumları ağır olan Rahmi Kılıç Kahramanmaraş Sütçü imam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Mustafa Dönmez ise Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazada ölen işçilerin aileleri ile mesai arkadaşları hastanede sinir krizleri geçirdi. Durumu iyi olan kamyon şoförü Böke, tedavisinin ardından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!