Evinin önünde kendini yaktı

Güncelleme Tarihi:

Evinin önünde kendini yaktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2010 11:46

KONYA’da 8 yıl önce eşinden ayrılan ve aşırı derecede alkol aldığı için sürekli oğluyla tartıştığı belirtilen işsiz 47 yaşındaki İsmail Özçelebi, askerden izinli gelen oğlunu yolcu ettikten bir gün sonra sabaha karşı evinin önünde üzerine Türk Bayrağı sarıp, başından aşağı gazyağı dökerek kendini yaktı. Özçelebi olay yerinde yanarak yaşamını yitirdi.

Olay, Karatay İlçesi Akabe Mahallesi Cemil Çiçek Caddesi üzerinde gece 04.30 sıralarında meydana geldi. 8 yıl önce eşinden ayrıldığı belirtilen 2 çocuk babası 47 yaşındaki İsmail Özçelebi, birlikte yaşadığı ve askerden izinli olarak gelen oğlu 20 yaşındaki Cevdet Özçelebi ile iddiaya göre aşırı alkol aldığı için 2 gün önce tartıştı. Bu tartışmanın ardından dün oğlunu vatani görevini tamamlaması için askere gönderen İsmail Özçelebi bunalıma girdi. Sabaha karşı evinin önüne çıkarak kendisini Türk Bayrağı’na saran İsmail Özçelebi, üzerine gaz yağı dökerek ateşe verdi. Bir anda alevlerin sardığı İsmail Özçelebi yanarak olay yerinde öldü.
Yapılan ihbar üzerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incemelenin ardından İsmail Özçelebi’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!