FIFA kokartlı eski hakemlere güzellik yarışmasında görev

Güncelleme Tarihi:

FIFA kokartlı eski hakemlere güzellik yarışmasında görev
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2010 21:52

Miss Cosmopolitan International 2010 Güzellik Yarışması, 23- 31 Ekim 2010 tarihleri arasında İzmir’in Çeşme İlçesi'nde Altınyunus Resort Termal Otel'de düzenlenecek. Yarışmada Fifa kokartlı eski futbol hakemlerinden Bülent Demirlenk ile Çetin Sarıgül'de görev alacak.

Konak Best Western Hotel'de düzenlenen ve Organizasyon Komitesi Başkanı Şahin Aydoğan ve Basın Danışmanı Tahir Yaman'ın yanısıra organisyonda yer alan görevlilerin de katıldığı basın toplantısında konuşan Miss Cosmopolitan Türkiye Direktörü Barış Kıvılcım, dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olarak kabul edilen ‘Miss Cosmopolitan International 2010 Güzellik Yarışması’nı, 23- 31 Ekim arasında İzmir’in Çeşme İlçesi'nde düzenlemenin kendileri için onur verici olduğunu söyledi.
Güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan güzelin seçimi için İstanbul, Eskişehir ve İzmir’de bürolar açıldığını, şu ana kadar 150 adayın başvurduğunu belirten Kıvılcım, “Türkiye adayının belirlenmesi için adayların 16-26 yaş aralığında en az 1.70 metre boyunda, İngilizce’ye hakim, estetik operasyon geçirmemiş ve hiç evlenmemiş olması özelliğini arıyoruz. Başvurular 4 Ekim’e kadar sürecek. Ön seçici kurul tarafından 9 Ekim tarihinde yapılacak eleme ile 20 aday belirlenecek daha sonra da onlar arasından Türkiye’yi temsil edecek genç kız seçilecek. 23 ülkeden İstanbul’a gelecek güzeller ile direktörlerini İzmir’e karayolu ile getirip, tarihi ve ören yerlerimizi gezdireceğiz. Biz bu organizasyona güzellik yarışmasından ziyade, Türkiye’nin daha iyi tanıtımı için kültür turu olarak bakıyoruz” dedi.
Miss Cosmopolitan International 2010 Güzellik Yarışması'nın 23- 31 Ekim 2010 tarihleri arasında Çeşme Altınyunus Resort ve Termal Otel’de gerçekleşeceğini kaydeden Kıvılcım, “Miss Cosmopolitan’a özel olarak belirli sayıda ‘Miss Cosmopolitan International 2011’ takvimi yaptıracağız. Bu takvim, güzellerimiz İzmir’e geldiklerinde çekimleri yapılıp baskıya girecek. Final gecesinde orada bulunan özel davetli 400 misafirimize, sponsorlarımıza, yarışmacılarımıza ve ülke direktörlerine bu takvimlerden hediye edilecek” diye konuştu.
Barış Kıvılcım, 18 yaşından küçük adayların ailelerinden izin belgesi getirmesi gerektiğini ifade ederek, yarışmaya internet üzerinden katılmak isteyenlerin nationaldelege@misscosmopolitan.com adresine mail göndermesini beklediklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!