Başbakan genel seçim tarihi verdi

Güncelleme Tarihi:

Başbakan genel seçim tarihi verdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2010 13:54

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün medya temsilcileriyle İstanbul'da biraraya geldi. Erdoğan, seçimle ilgili sorulan bir soruya karşılık seçim tarihi verdi.

Haberin Devamı

BAŞBAKAN MEDYA YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU - FOTO GALERİ

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisinde saat 10.00'da başlayan toplantı yaklaşık 3,5 saat sürdü. Başbakan Erdoğan, salonda konukların ellerini tek tek sıktı ve bir süre sohbet etti. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve AK parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in de katıldığı toplantı, Başbakan Erdoğan'ın konuşmasıyla başladı. Erdoğan'ın basına karşı 1 saat sürdüğü konuşma sonunda toplantı basına kapalı gerçekleşti.

SEÇİM OKULLAR KAPANMADAN ÖNCE 

Başbakan Erdoğan kahvaltı sırasında medya temsilcileri ve gazetecilerle sohbet edip soruları cevapladı. Sohbet sırasında  soruları cevaplayan Erdoğan, genel seçimle ilgili sorulan bir soruya "Genel seçim tarihi okulların kapanışına yakın olabilir. Çünkü, Türkiye'de aileler genellikle okullar tatil olunca tarlaya, yazlıklarına gidiyor. Bunu göz önünde bulundurmamız lazım"  dedi.

Haberin Devamı

Bütçe görüşmelerinin yıl sonuna kadar yapılması gerektiğini belirten  Erdoğan, ardından da milletvekilliği genel seçimi sürecinin başlayacağını  bildirdi.

Erdoğan, “Seçimi bir ay kadar öne alırız. Okulların kapanışıyla birlikte  haziranda yapabiliriz. Temmuza bırakmamak lazım” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!