KPSS Eğitim Bilimleri 31 Ekim’de

Güncelleme Tarihi:

KPSS Eğitim Bilimleri 31 Ekim’de
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2010 00:00

ÖSYM, kopya skandalının ardından ertelenen sınavların yeni tarihlerini açıkladı. Buna göre, iptal edilen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Eğitim Bilimleri sınavı 31 Ekim’de yapılacak. Takvime göre, KPSS Ortaöğretim-Önlisans sınavı 28 Kasım, Kamu Personel Yabancı Dil Bilgisi Sınavı (KPDS) ile Tıpta Yeterlilik Sınavı 5 Aralık’ta gerçekleştirilecek. ÖSYM, diğer sınavların tarihlerini ise şöyle belirledi:
ALES 19, ÜDS 26 Aralık’ta
“İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılığı Seçme Sınavı 7 Kasım, Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı 27 Kasım, İdari Yargı Hakim Adaylığı Yarışma Sınavı 4 Aralık, Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı Yarışma Sınavı 12 Aralık, Akademik Personel ve Lisans Üstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) 19 Aralık, Üniversiteler Arası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS) Sonbahar Dönemi 26 Aralık.”
TUS ile YDUS birleşecek
2010-Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) ve Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi görmek isteyen adaylar için 2010-Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) ise 2011 yılının Ocak ve Şubat aylarında 2011 İlkbahar Dönemi sınavlarıyla birleştirilerek yapılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!