Bursa’da travesti 12 bıçak darbesiyle öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Bursa’da travesti 12 bıçak darbesiyle öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2010 10:55

BURSA’da ‘İrem’ takma adını kullananan 28 yaşındaki Mesut Şaban Okan adlı travesti, dün gece evinde 12 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Boğazından karın boşluğuna kadar vücudu kesilen Okan’ın cesedi, arkadaşları tarafından bulundu.

Haberin Devamı

TRAVESTİ İREM CİNAYET KURBANI / FOTO GALERİ

BURSA'DA KESİK BAŞ CİNAYETİ

Bursa’da internet üzerinden tanıştığı kişilerle cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen Mesut Şaban Okan, dün gece geçen yıl satın aldığı merkez Osmangazi İlçesi Altıparmak Mahallesi’ndeki evinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Dün öğle saatlerinde arkadaşlarıyla kafeteryada oturduktan sonra evine giden İrem adındaki travesti, daha sonra kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından 12 yerinden bıçaklandı.

Olay, ‘Seray’ takma isimli Sinan Kuş adındaki travestinin oturmak için Okan’ın evine gitmesi üzerine ortaya çıktı. Kapı açılmayınca telefon açtığı Okan’dan yanıt alamayan ve evden gelen çalan telefon sesini duyan Kuş daha sonra Okan’ın soyadı öğrenilemeyen Mustafa adındaki erkek arkadaşını ve polisi aradı.

Haber verilmesi üzerine eve gelen polis, çilingir yardımıyla kapıyı açınca Okan’ın koridorda üzerine çarşaf örtülen cesedi ile karşılaştı. Üzerinde tişört ve eşofman bulunan travestinin vücudunda 12 bıçak darbesi tespit edildi. Boğazından karın boşluğuna kadar kesilmiş halde bulunan ceset, daha sonra otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Ölüm haberini duyan Okan’ın Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yaşayan ailesi ve travesti arkadaşları sinir krizi geçirdiler.

Yaklaşık 7 yıl önce travesti olan ve fuhuş yaparak geçimini sağlayan Mesut Şaban Okan’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmaya başlandı. Polis Okan’ı öldüren kişi veya kişileri evden aldığı parmak izi, telefon ile yaptığı görüşmeler ve internet ile iletişim kurduğu kişilerden araştırıyor.

CEZAEVİNDEKİ SEVGİLİSİNİN ADI YAZILI NOT BULUNDU

‘İrem’ takma adlı Mesut Şaban Okan’ın bıçaklanarak öldürüldükten sonra üzerine çarşaf ve battaniye örtüldüğü, cesedin üzerinde ise el yazısı ile yazılmış olan halen cezaevinde bulunan sevgilisi Mustafa Karaali’nin adı olan not bulunduğu öğrenildi.

Mahallede bulunan güvenlik kameralarını da izleyen polis katil veya katillerin kimliğini araştırıyor.

Bu arada öldürülen travesti Okan'ın evinde bulunan 3 cep telefonu, dizüstü bilgisayarı ile içerisinde para ve kredi kartları bulunan cüzdanın çalındığı belirlendi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!