Etimesgut festivale hazırlandı

Güncelleme Tarihi:

Etimesgut festivale hazırlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2010 00:00

Etimesgut Belediyesi’nce geleneksel olarak her yıl düzenlenen Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali 17-26 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Bu yıl 23 dernek, vakıf ve Türk dünyasından dış temsilciliğin katılacağı festivalin hazırlıkları tamamlandı. Festival süresince her gece Anadolu’dan bir yöre ile Türk dünyasından bir ülke ya da topluluğun etkinlik gerçekleştireceği festivalin açılışında ünlü sanatçı Davut Güloğlu, finalinde ise Sibel Can sahne alacak.

Festival yürüyüşü

Festivali düzenleyen Etimesgut Belediyesi, açılış ve gala gecelerini de organize ediyor. Festivalin ilk gününde Etimesgut Belediyesi Karadeniz starı Davut Güloğlu’nu Ankaralılarla buluşturuyor. Festival yürüyüşü ile başlayacak program akşam Güloğlu konseri ile coşkuya tırmanacak. Birinci gün ayrıca Sivaslılar Derneği etkinlikleri ile programa renk katacak.

Finalde Sibel Can var

10 gün sürecek festivalin final gecesini yine Etimesgut Belediyesi gerçekleştirecek. 26 Eylül’de sona erecek festivalin galasında ünlü sanatçı Sibel Can sahne alacak.

Geniş katılımlı

Yüzbinler, 17-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalle her yönüyle Türk kültürünü yaşayacak. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, bu yıl çok daha güzel ve daha geniş katılımlı bir festival organize etmeyi amaçladıklarını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!