Banu Alkan otelde kaza geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Banu Alkan otelde kaza geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2010 19:08

Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki bir otelde, terliğinin ıslak zeminde kayması sonucu düşen ‘Afrodit’ lakaplı Banu Alkan'ın sağ ayak başparmağının tırnağı kırıldı. Banu Alkan, özel hastanede tedavi oldu.

Haberin Devamı

‘Aşkın Kokusu’ adlı albümünü çıkarmaya hazırlanan oyuncu ve şarkıcı Banu Alkan, yaklaşık 15 gündür, Alanya'nın Mahmutlar Beldesi'ndeki yazlığında kardeşleri Bahar ve Neziha Alkan ile birlikte kalıyordu. Önceki akşam bir otelde arkadaşlarıyla buluşan Banu Alkan, terliklerinin ıslak zeminde kayması sonucu düştü. Sağ ayak baş parmağının tırnağı kırılan sanatçı, bir dispanserde yapılan ilk tedavinin ardından bugün Özel Antalya Memorial Hastanesi'ne getirildi. Tedavisinin ardından moralinin iyi olduğu gözlenen Banu Alkan, “Ayağım kayınca dengemi kaybettim. Ne olduğunu anlayamadım. Hastanede bir operasyonla tırnağım alındı. Şimdi uzamasını bekleyeceğim. Albümümün son hazırlıkları tamamlanmıştı. Anlaşılan nazar değdi” diye konuştu.
Alkan'ın doktoru Opr. Dr. Kemal Gökkuş ise sanatçının durumunun iyi olduğunu, tedavi sürecinin yaklaşık 15 gün süreceğini belirterek, “Banu hanım, kısa zamanda toparlayacaktır. Onu kısa zamanda sağlıklı göreceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!