Sanatçılar AK Parti iftarında

Güncelleme Tarihi:

Sanatçılar AK Parti iftarında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2010 00:00

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önceki akşam AK Parti İstanbul İl Başkanlığının Yeşilköy’deki WOW Hotel’de düzenlenen iftarına katıldı.

İftara Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, kızları Sümeyye Erdoğan ile Esra Erdoğan Albayrak, oğlu Bilal Erdoğan, damadı Berat Albayrak, torunu Ahmet Akif Albayrak, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile dini cemaatlerin liderleri, iş, sanat, spor, medya camiasından çok sayıda davetli katıldı. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, yemekte, masalarına gelen sanatçılarla bir süre sohbet etti. Sanatçıların arasında Orhan Gencebay, Sevim Emre, Nihat Doğan, Sinan Özen, Bedirhan Gökçe vardı. Tayyip Erdoğan’la Orhan Gencebay’ın samimiyeti dikkat çekti. Erdoğanlar’ın masasını ziyaret edenler arasında Metin Şentürk, Acun Ilıcalı ve Şafak Sezer de vardı.
Mevlevihane’de Kadir Gecesi
Başbakan Erdoğan, Kadir Gecesi’ni, ailesiyle Yenikapı Mevlevihanesi’nde geçirdi. İftarın ardından mevlevihaneye giden Erdoğan Ailesi’ne Devlet Bakanı Faruk Çelik, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kamu Güvenliği Müsteşarı Muammer Güler, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın da yer aldığı protokol eşlik etti. Yenikapı Mevlevihanesi’nde üç saat kalarak Kadir Gecesi programına katılan Erdoğan, çıkışta dışarıda bekleyen çevre sakinleriyle 20 dakika sohbet etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!