Sevgiliye gasp cezası

Güncelleme Tarihi:

Sevgiliye gasp cezası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2010 00:00

Barda, at yarışından para kazandığını söyleyen garsona işkence yapıp, para ve değerli eşyalarını gasp etmekle suçlanan sevgilisi ile suç ortağı için 29’ar yıla kadar hapis istendi.

Haberin Devamı

ADANA’daki olay, 18 Ağustos’ta meydana geldi. İddiaya göre, garson Tamer Ünüvar (42), barda çalışan Esin Çetin (20) ile birlikte yaşamaya başladı. At yarışından 30 bin lira kazanan Ünüvar, Ömer Kaberen (18), 17 yaşlarındaki R.A., S.Ö. ve C.A. ile birlikte Esin Çetin’in çalıştığı barda eğlenip 2 bin lira harcadı. Ünüvar, gece Esin Çetin’i de alarak gittiği evde 4 kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlar, Ünüvar’ı döverek cep telefonunu, altın yüzüğünü, 432 TL’lik altılı ganyan kuponunu, saati ve 2 bin lirasını gasp etti. Ünüvar’dan banka kartının şifresini öğrenen saldırganlar hesapta para olmadığını öğrenince eve dönerek Ünüvar’ı döverek bayılttı. Kendine geldiğinde evde kimsenin olmadığını fark eden Ünüvar, el ve ayaklarındaki bağları çözdükten sonra polise başvurdu. Ömer Kaberen, R.A., S.Ö. ve C.A., 15 gün sonra da Esin Çetin yakalandı.
Parayı bulamadılar, tekrar dövdüler
Tamer Ünüvar yaşadıklarını anlatırken şöyle dedi: “Barda sohbet ederken at yarışından kazandığım paradan bahsettim. Bir süre sonra beni bir eve götürüp parayı istediler. Beni dövüp el ve ayaklarımı kablo ile bağladılar. Paranın bankada olduğunu söyledim. Bankada para bulamayınca gelip tekrar dövdüler.” Olayı organize ettiği öne sürülen sevgili Esin Çetin ile Ömer Kaberen hakkında ‘Nitelikli yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan 29’ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 18 yaşından küçük olan tutuksuz diğer sanık ise Çocuk Mahkemesi’nde yargılanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!