Bursalı çift Hollanda'daki kazada öldü

Güncelleme Tarihi:

Bursalı çift Hollandadaki kazada öldü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2010 18:55

Bursa Tophane Rotary Kulübü'nün geçen dönemki başkanı diş hekimi 49 yaşındaki Hakan Özdündar ve diyetisyen eşi 47 yaşındaki Nuray Özdündar, Hollanda'nın Rotterdam kentinde dün meydana gelen trafik kazasında öldü.

Kazada, çiftin Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi kızları 20 yaşındaki Ece Özdündar ile Nuray Özdündar'ın kuzeni yaralandı. Bursa’daki yakınlarını ve Rotary kulüp üyelerini yasa boğan kazada yaşamını yitiren Özdündar çiftinin cenazeleri önümüzdeki günlerde Türkiye’ye getirilecek.
Bursa'nın tanınmış diş hekimlerinden Hakan Özdündar ve diyetisyen eşi Nuray Özdündar ile Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi kızları Ece Özdündar geçen hafta perşembe günü, tatil için Hollanda'ya gitti. 30 Ağustos'ta Türkiye'ye dönmeyi planlayan Özdündar Ailesi, Rotterdam kenti yakınlarında Nuray Özdündar'ın kuzeninin kullandığı kiralık otomobille kaza geçirdi. Otobanda ilerleyen otomobil, henüz belerlenemeyen bir nedenle ainden durunca arkadan gelen TIR hızla çarptı. Kazada, Hakan Özdündar ve eşi Nuray Özdündar öldü, kızları Ece ile sürücü Nuray Özdündar'ın kuzeni yaralandı.
Acı haber, ilk olarak Hakan Özdündar'ın Bursa'daki ağabeyi Erhan Özdündar'a iletildi. Yakınları gözyaşına boğulurken, Tophane Rotary Kulübü'nde de kaza haberi yasa neden oldu.
Geçen Temmuz ayında başkanlık görevini Hakan Özdündar’dan teslim alan Veda Eroğlu, kaza haberiyle yıkıldıklarını belirterek, çok iyi bir insan ve diş hekimi olan Hakan Özdündar’ın geçirdiği kazayla ilgili olarak Hollanda’ya telefon açarak bilgi aldığını söyledi.
Kazanın dün akşam saatlerinde Rotterdam yakınlarındaki otobanda meydana geldiğini kaydeden Eroğlu, “Tatil için Hollanda’ya yakınlarının yanına gitmişlerdi. Otobanda giderken, ismini henüz öğrenemediğimiz Nuray Özdündar’ın kuzeninin kullandığı otomobil aniden otobanda durunca arkadan gelen TIR çarpmış. Nuray kaza yerinde Hakan da kaldığı hastanede yaşamını yitirmiş. Kızları ve aracı kullanan yakınları da yaralanmış” dedi.
Hollanda’daki kazada yaşamını yitiren ve aynı zamanda Bursa Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu üyesi olan Hakan Özdündar ve eşinin cenazelerinin önümüzdeki günlerde Bursa’da toprağa verileceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!