İmamın karısıyla yakalanınca intihar etti

Güncelleme Tarihi:

İmamın karısıyla yakalanınca intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2010 00:00

Kastamonu’da 2 çocuk babası Uzman Çavuş İbrahim Erol, bir imamın evinde eşiyle yakalandı. Kendisinden şikayetçi olan imamla birlikte bindiği polis otosunda, tabancasıyla intihar etti.

KASTAMONU’NUN Pınarbaşı İlçesi’nde imamlık yapan A.T. (34), bir süredir eşi S.T.’nin (32) cep telefonlarına gelen mesajlardan şüphelenerek, dün sabah 06.30’da, görev yerinden Kuzeykent Mahallesi Huzurkent Blokları’ndaki evine geldi. A.T., evinde önceden hiç tanımadığı İbrahim Erol’u (40) görünce tartışmaya başladı. Kimliğini gösteren ve Gölköy Er Eğitim Tabur Komutanlığı’nda uzman çavuş olduğunu söyleyen Erol’un kendisine zarar vereceğini düşünen A.T., evden dışarı çıkarak 155 Polis İmdat telefonunu aradı.

Eşini başka bir erkekle evinde yakaladığını söyleyen A.T. polis ekibi istedi. Kuzeykent Mahallesi’nde bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bağlı bir ekip kısa sürede gelerek, tartışan Erol ve A.T.’yi, olayın büyümemesi için polis otosuna bindirdi. Birbirlerine zarar vermemeleri için de Erol aracın arkasındaki gözaltı bölümüne, A.T. ise ön koltuğa oturtuldu. Polisler, olay yerinin kendi sorumluluk alanlarında olmaması nedeniyle, jandarmaya bilgi verdi. Bir süre sonra A.T. ve görevli 2 polis ekip otosundan indi. Bu sırada da Erol yanında bulunan çantadan tabancasını çıkararak başına dayayıp tetiğe bastı. Diyarbakır’dan Gölköy’e yeni atandığı ve eşinden boşanma aşamasında olduğu belirtilen 2 çocuk babası Erol, olay yerinde öldü. Çok sayıda jandarma ve polis olay yerine gelerek nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ile birlikte araç içinde ve dışında inceleme yaptı. Polis aracındaki 2 polis, Erol’la ilişkisi olduğu öne sürülen S.T. ve imam A.T.’nin ifadeleri alındı.

Soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!